Német foci

A Hertha góljaival szép szorzót csíphetünk meg

A német élvonal szombati játéknapjának zárómeccsén Dárdai Herthája a Dieter Hecking által dirigált, rendkívül inkonzisztens formát mutató Borussia Mönchengladbachot látja vendégül.

Honfitársunk gárdája jelenleg a középmezőnyben, a 11. helyen áll a Bundesligában, azonban a statisztikákat nézve minden esélye meg van arra, hogy feljebb kússzon. Hazai győzelem esetén a fővárosi csapat a tabella felső harmadának közelébe kerülhetne. A nemzetközi szünetre három meccses veretlenségi szériával a tarsolyukban mentek, 2-1-re verték a Hamburgot, a Wolfsburggal 3-3-mas döntetlent játszottak, a két meccs között pedig a Zoryat 2-0-al küldték haza az EL-ben. Otthoni mérlegük 3-2-1, amely mellé kilenc lőtt és hét kapott gól társul, és a hat találkozóból négyen két gólt is szereztek

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#5

A Gladbach a lassú szezon kezdés után kezd visszatalálni a nyerő útra. Legutóbbi 5 meccsükön 10 pontot szereztek (GY3-D1-V1). Teljesítményük abszolút hullámzó, egy hónapja otthon 5-1-es zakóba futottak bele a Leverkusen ellen. Egy hétre rá viszont idegenben 3-1-re verték a Hoffenheimet, pedig Nagelsmann csapata 2016 májusa óta nem kapott ki a Wirsol-Rhein Neckar Arénában. Idegenben 2-2-1 a mérlegük, ami mellé 10 lőtt és 11 kapott gólt jegyeznek.

A hiányzókat tekintve Dárdainak Starkot, Stockert és Daridát is nélkülöznie kell, Dieter Hecking mester örömére azonban visszatérhet sérüléséből a világbajnok középpályás Christoph Kramer.

[2544014] 2017-11-18 18:30:00 Hertha Berlin - Mönchengladbachx

Tények a meccs viszonylatában

  • A két csapat legutóbbi 17 találkozójából 14-en legalább 2,5 gól született
  • A Hertha három meccs óta veretlen, és ezeken be is talált
  • A Gladbach legutóbbi nyolc meccsén betalált

A szombat esti meccs tehát könnyen meglehet, hogy adok-kapokba torkollik, de mi a Hertha góljaiban is bízunk.
 

Hertha - Gladbach
hatharom.com
Hazai csapat gólszám 1,5 - Több
@2.35
Fogadási határidő: 18:30