Premier League

A United a favorit a Stamford Bridge-en

José Mourinhóék jobb formában várják a Premier League 11. fordulójának rangadóját, mint Eden Hazardék.

Minden esélye megvan a Unitednek, hogy nyerjen a Chelsea vendégeként. - Fotó: twitter.com/youngy18

A Premier League 11. fordulójának zárómérkőzése lesz a játéknap igazi rangadója, hiszen a Stamford Bridge-en a Chelsea és a Manchester United méri össze tudását. A londoniak hullámvölgybe vannak, míg a vendégek két fontos győzelemmel a hátuk mögött utaznak Londonba.

1x2    
Chelsea Döntetlen Manchester United
2.40 3.05 2.95

A hazaiak ugyanis a legutóbbi hét tétmeccsük közül csak hármat tudtak megnyerni, méghozzá olyan együttesek ellen, mint a Watford, az Everton vagy a Bournemouth. A sereghajtó Crystal Palace-tól, az éllovas Manchester Citytől kikaptak, míg a Romával hazai pályán remiztek, kedden pedig irgalmatlan nagy pofont kaptak az olasz fővárosban.

Nincs tehát jó formában a hazai alakulat, Antonio Conte pedig továbbra sem számíthat két alapemberére, hiszen Victor Moses és N'Golo Kanté is sérült. A francia játékára mutatkozik némi esély, de Conte csak akkor dobja mély vízbe védekező középpályását, ha Kanté 100 százalékos formában lesz, egyébként nem kockáztat.

[2522843] 2017-11-05 17:30:00 Chelsea - Manchester Unitedx;5

A Unitednél eggyel csökkent a hiányzók száma, már csak öt játékosára nem számíthat biztosan José Mourinho. Igaz, Zlatan Ibrahimovic, Marouane Fellaini, Michael Carrick, Paul Pogba és Marcos Rojo régóta sérültek, hiszen a svéd, az angol és az argentin egyetlen bajnoki meccset sem játszott idén, a francia szeptember, míg a belga október közepe óta maródi. Rajtuk kívül Jesse Lingard bajlódik kisebb sérüléssel, de Mourinho szerint nincs komoly baj a játékossal, s vasárnap újra harcra kész lesz.

A csapat formája ugyanakkor az egész szezonban jónak mondható, mindössze egy meglepő vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök, két hete 2-1-re kaptak ki az újonc Huddersfield otthonában. Azóta viszont csak nyertek, sőt, gólt sem kaptak, hiszen a Ligakupában a Swansea-t, a Premier League-ben a pazar formában lévő Tottenham együttesét, míg a Bajnokok Ligájában a Benficát fektették két vállra.

A két együttes az elmúlt idényben háromszor találkozott egymással, s rendre az éppen aktuális pályaválasztó tudott nyerni. A Chelsea a bajnokságban 4-0-ra, az FA Kupában 1-0-ra múlta felül a Vörös Ördögöket, míg a United 2-0-ra tudott győzni az Old Traffordon.

Mindezek után a fogadóirodák szerint abszolút háromesélyes a találkozó, hiszen a    -n a Chelsea-re 2.40-szeres, a Manchesterre 2.95-szörös, míg a döntetlenre 3.05-szörös oddson fogadhatunk. A bukméker brusztos, küzdelmes, kevés gólos meccsre számít, hiszen 2,5-nél több találatra 2.10-szeres pénzt fizetne ki, míg, ha mindkét csapat betalálna, akkor a feltett tétünk 1.85-szörösét kaphatnánk vissza.

[2522843] 2017-11-05 17:30:00 Chelsea - Manchester Unitedx;
237903