Bundesliga

Duplázós tipp a Dortmund-Bayernre!

A lehető legrosszabbkor jön a Bayern München elleni rangadó a Dortmund számára. Sima kettes?

A német Bundesliga 11. fordulójának slágermérkőzését a Borussia Dortmund és a Bayern München vívja a Signal Iduna Parkban. A BvB a 2., a Bayern pedig az 1. a tabellán, a két csapat között pedig három pont a különbség. Bár egy győzelemmel a Dortmund akár előzhetne is, a fekete-sárgák pillanatnyi formája alapján inkább a bajoroknak áll a zászló.

1x2    
Dortmund Döntetlen Bayern München
3.25 3.75 2.03

A Borussia egészen gyenge októbert produkált, egyedül a német kupameccsét tudta megnyerni a harmadosztályú Magdeburg ellen, a bajnokságban kikapott a Lipcsétől és a Hannovertől is, a BL-ben két döntetlent játszott a teljesen outsidernek számító APOEL ellen. Ezek után nem csoda, ha a szurkolók elégedetlenek a nyáron kinevezett Peter Bosz munkájával, aki körül egyre inkább fogy a levegő, és ez már az edző húzásain is meglátszik.

Aubameyangéknak nem lesz egyszerű dolguk

A másik oldalon más a helyzet, hiszen Jupp Heynckes érkezése óta a Bayern összekapta magát, a BL-ben kiharcolta a továbbjutás, a Bundesligában pedig átvette a vezetést.

[2544003] 2017-11-04 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx

Hiányzók "természetesen" mindkét oldalon akadnak, a Dortmundban Durm, Reus, Rode és Piszczek régóta maródi, hozzájuk csatlakozik még az eltiltott Dan-Axel Zagadou.

A bajoroknál Bernat, Neuer, Ribéry és Müller maródi, viszont újra ott lehet a csapatban Robert Lewandowski, aki kihagyta a Celtic elleni BL-meccset.

Ebben a felállásban a Bayern München utoljára 2015 áprilisában tudott bajnoki nyerni, ám most a bajorok nagy lehetőség előtt állnak. A Dortmund védekezése messze elmaradt az elvártaktól, miközben a Bayern hátsó alakzata egyre stabilabbá válik. A Heynckes-érákra jellemző magabiztosság körvonalazódik a vendégek játékán, a korábbi látványos, gólzáporos győzelmeket felváltotta a profi, kevesebb kockázatot vállaló hozzáállás.

 

  • A Bayern München utolsó 32 idegenbeli bajnokijából 29-en veretlen maradt @1.29
     
  • A Dortmund utolsó hét Bundesliga-meccse egyaránt over 2,5 lett@1.40
     
  • A Dortmund ezeken a találkozókon mindig szerzett legalább két gólt@2.05
     
  • A Dortmund az utolsó három fordulóban kapott legalább két gólt@1.60


Véleményünk szerint a Bayern München most megpróbálja kihasználni legfőbb riválisa gyengélkedését és egy győzelemmel magabiztos előnyre tesz szert a Bundesligában.

Dortmund - Bayern München
hatharom.com
Bayern München nyer
@2.03
Fogadási határidő: szombat 18:30
[2544003] 2017-11-04 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;