Bajnokok Ligája

Bevállalós tippel próbálkozunk a Tottenham-Real meccsen

A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a címvédő Real Madrid a Wembley-be látogat.

A Borussia Dortmund váratlan gyengélkedése miatt elég simának tűnik a H csoport, amelyből minden valószínűség szerint a Real Madrid és a Tottenham jut majd tovább az egyenes kieséses szakaszba. A két egyaránt 7-7 pontos csapat szerdán egymás ellen lép pályára, így amelyik fél ezen a rangadón nyerni tud, komoly lépést tesz a csoportgyőzelem felé.

1x2    
Tottenham Döntetlen Real Madrid
3.05 3.40 2.15

A fogadóirodák szorzói alapján az angliai helyszín ellenére is a Real Madrid számít esélyesebbnek a találkozón, de Zinedine Zidane csapatának győzelme is kettes szorzó felett fizet, míg egy londoni öröm pénzünk háromszorosát érné.

A hétvégi "főpróba" egyik oldalnak sem sikerült jól, hiszen a Tottenham a Manchester United elleni rangadót vesztette el, míg a Real Madrid az újonc Girona vendégeként szaladt bele a pofonba.

A Spursban Mauricio Pochettino legnagyobb gondja Harry Kane sérülése, az angol támadó nélkül nem jött össze a gólszerzés az Old Traffordon. Kane-t ugyan nevezték a találkozóra, de fittsége kapcsán nagy a csend, nem lehetünk benne biztosak, hogy 100 százalékos állapotban fut majd ki a gyepre.

Pochettino rajta kívül még Victor Wanyama és Erik Lamela játékát is nélkülözni kénytelen, de ez így van a szezon eleje óta, vagyis ezen a téren nincs új a nap alatt. Először nevezhette viszont BL-meccsre Dele Allit, pechére azonban az angol támadó sincs 100 százalékos állapotban egy izomsérülés miatt.

Vajon melyik sztár lesz a nyerőember? / talksport.com

A másik oldalon Zidane madridi edzősködése talán legnehezebb időszakát éli. A bajnokságban már 10 forduló után nyolc pont a hátránya a Realnak a Barcelonával szemben, ami után sokan már temetik a címvédés lehetőségét. A királyi gárda halovány szezonjának a támadójáték az egyik oka, a BBC trió mintha erejét vesztette volna, a fiatalok pedig egyelőre nem tudnak annyit hozzátenni a játékhoz, mint például tavaly.

A hiányzók miatt is főhet a feje a francia trénernek. Gareth Bale nem épült fel erre a találkozóra sem, de Mateo Kovacic, Keylor Navas, Raphael Varane és Daniel Carvajal sincs ott a keretben.

[2620519] 2017-11-01 20:45:00 Tottenham Hotspur - Real Madridx

A madridi odavágón láthattuk, hogy a Tottenham egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet, a biztos védekezésből pedig számos veszélyes kontrát tudott végigvinni. Bár ezúttal a szurkolók a hazai gárda mellett állnak, nem biztos, hogy Pochettino más taktikát választ majd, hiszen területeket adni Cristiano Ronaldóéknak nem egy kifizetődő ötlet.

A Spurs számára már egy döntetlen is teljesen megfelelő eredmény lehet, de az a helyzet, hogy valószínűleg most Madridban sem dőlnek a kardjukba egy pontosztozkodás végén. Szóval, miért ne?

Tottenham - Real Madrid
hatharom.com
Döntetlen
@3.40
Fogadási határidő: 20:45
[2620519] 2017-11-01 20:45:00 Tottenham Hotspur - Real Madridx;