Bajnokok Ligája

Itt egy közel négyes szorzó a Barca meccsére

A Barcelona egy győzelemmel szinte borítékolhatja a továbbjutását a D csoportból.

fcbarcelona.com

A Barcelona három forduló után 9 szerzett ponttal és 7-1-es gólkülönbséggel vezeti a D jelű csoportot a Bajnokok Ligájában, míg az Olimpiakosz három vereséggel gyakorlatilag már búcsúzott a sorozattól. Ennek megfelelően a fogadóirodák be is árazták a meccset, a vendég siker 1.20 körüli, a hazai pedig 11 körüli szorzón fogadható.

1x2    
Olimpiakosz Döntetlen Barcelona
11.50 5.50 1.20

A két gárda barcelonai meccsét 3-1-re nyerték a katalánok, amiben első hallásra semmi meglepő nincs, azt viszont jobb felidézni, hogy ez a kétgólos győzelem úgy jött össze, hogy Piquét a 43. percben - 1-0-s állásnál - kiszórta a játékvezető.

Azon a meccsen a Barcelona 10 emberrel is lefocizta az Olimpiakoszt, a második félidőben 58 százalékos labdabirtoklási arányt és 11 kapura lövést rögzítettek a statisztikusok, míg a görögök összesen kétszer jutottak el gólszerzési kísérletig.

Bár egy olyan klub számára, mint az Olimpiakosz a Barcelona elleni hazai BL-meccs az év egyik legfőbb eseményét jelenti, a katalánoknál úgy sincs igazán borús hangulat, hogy Ernesto Valverdének jó pár hiányzóval kell számolnia.

A huzamosabb ideje sérült játékosok mellett (Dembelé, Rafinha) Andrés Iniesta és Gerard Piqué is kihagyja a találkozót, de kérdéses a játéka Javier Mascheranónak és Lionel Messinek is. Utóbbi kisebb rúgást kapott a Bilbao elleni bajnokin, ami után arról szóltak a sajtóhírek, hogy elővigyázatosságból - hétvégén a Sevillával játszik rangadót a Barca - Valverde talán padoztatja majd az argentin klasszist. Messit ismerve azonban valószínűbb, hogy helyet követel magának a kezdőben.

[2620480] 2017-10-31 20:45:00 Olimpiakosz - Barcelonax

Egy győzelemmel a Barcelona tulajdonképpen kiharcolja a továbbjutást, ha pedig a Juventus nem tud nyerni Lisszabonban, akkor gyakorlatilag a csoportelsőséget is kipipálhatja. Ennek ellenére nem biztos, hogy ezen a meccsen Messiék szétszakítják majd az istrángot, hiszen sűrű a program, hétvégén újabb fontos meccs következik a bajnokságban.

A Barcelona idei szezonjára jellemző, az idegenbeli meccsein elmarad a gólzápor. Messiék legnagyobb arányú sikere vendégként egy 3-0-s győzelem a Girona ellen, de három rúgott gólnál többig egyszer sem jutottak, viszont ötször is megúszták kapott gól nélkül.

Most is inkább egy underes meccset vizionálunk, a Barcelona középpályája Busquets-Rakitic-Paulinho hármassal elég masszív lesz a labdatartáshoz és a meccs uralásához, Messiék pedig annyit fognak magukból kiadni, amennyi feltétlenül szükséges. Ha az Olimpiakosz keményen beleáll ebbe a meccsbe, akkor véleményünk szerint az alábbi tippek jelenthetnek jó választást:

 

  • Gólszám 2-3@1.85
     
  • Gólszám 3,5 gól alatt@1.60
     
  • Vendégcsapat egy góllal nyer@3.85
243151
[2620480] 2017-10-31 20:45:00 Olimpiakosz - Barcelonax;

Kattints a képre és tippelhetsz is!