Bajnokok Ligája

A Madrid élet-halál meccse a vakmerő kombink egyik tippje!

Ha az Atlético nem győzi le az azeri ellenfelét, szinte biztosan kiesik a Bajnokok Ligájából.

   
  1 x 2
Atlético Madrid-Karabakh 1.08 7.75 22.00
Roma-Chelsea 2.54 3.35 2.54

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy válságban van az Atlético Madrid, amely a hétvégi botlásával tovább folytatta pokolian rossz szériáját. A Matracosok az utolsó hét meccsükből csupán egyet tudtak megnyerni, ha pedig a siker kedden este is elmarad, alighanem Griezmannék elbúcsúzhatnak a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszától. Ám a győzelem sem biztos, hogy elegendő lesz a spanyoloknak, fél szemmel ugyanis a Roma-Chelsea derbire kell figyeljenek Simeone fiai.

[2620467] 2017-10-31 20:45:00 Atlético Madrid - FK Karabakhx

A gyenge játék csalódást keltő eredménnyel párosult két héttel ezelőtt, a Matracosok Bakuban még a rövidke emberelőnyüket sem tudták megtartani, a kínos 0-0 pedig azt jelenti, komoly lépéshátrányba kerültek a hispánok a Romával szemben. Mivel a gólkülönbség aligha számít majd, lényegében mindegy, hogy 1-0-ra vagy 6-0-ra nyer-e az Atlético, de ebben a formában aligha várhatunk gólgálát a vergődő sztárcsapattól.

A hazaiaknál Koke és Carrasco játéka kérdéses, de az előzetes tervek alapján mindketten bevethetőek lesznek, így papírforma szerint Diego Simeone minden játékosára számíthat.

Mint jeleztük, az azeriek kemény védekezése okozhat gondot a spanyoloknak, ám a hazai 0-0 után hihetetlen blama lenne, ha a Wanda Metropolitanóban is elbuknának a csíkos mezesek. Véleményünk szerint szenvedős 90 perc vár a hazaiakra, egy 2-0, maximum 3-0 lenne a sejtésünk, de kiütésre most nem számolunk. 

243159

Miközben az Atlético az életéért küzd hazai pályán, a Roma sorsa a saját kezében van, hiszen három pont fórral megy a Madrid előtt, ráadásul Eusebio Di Francesco fiai jó formának is örvendenek. A Roma ugyanis augusztus 26-a óta csak a Napolitól kapott ki, ráadásul 285 perce gólt sem kaptak a Farkasok. Ha ezt a szériát még 90-nel meg tudnák nyújtani Kolarovék, nagy baj már nem érhetné őket.

Ami a hiányzókat illeti, a Farkasoknál Konsztantinosz Manolász (8/1), a Kékeknél pedig Victor Moses (8/1) hiányzik igazán a keretből, ebből következően visszatérhet Antonio Conte keretébe N'Golo Kanté, aki vélhetően csereként jut majd szóhoz az Olimpiai Stadionban.

[2620468] 2017-10-31 20:45:00 Roma - Chelseax

Tulajdonképpen a döntetlen - ahogy az első meccsen is - itt is mindkét fél számára kedvező lenne, hiszen mind a Chelsea, mind a Roma játszik még az azeriekkel, amely fix 3-3 pont a nagyoknak.

Fogadási szempontból igen nehéz mérkőzésről beszélünk, nem véletlen, hogy dekára ugyanannyit fizet a     a hazai és a vendég győzelemre. Ennek fényében ember legyen a talpán, aki őszintén tud jó tippet kitalálni a találkozóra, mi mindenesetre behúzzuk a szalonremit 3.35-ért.

hatharom.com
Atlético Madrid-Karabakh Hazai és 3.5 gól alatt
Roma-Chelsea Döntetlen
5.40@
Fogadási határidő: 20:45
2017-10-31;42