Heti műsor

Számtalan óriási rangadó vár ránk a héten

Tottenham-Real, Roma-Chelsea, Napoli-City, Chelsea-MU, City-Arsenal és Dortmund-Bayern derbiket rendeznek a héten.

A Fradi a Debrecent fogadja a hétvégi NB I-es forduló rangadóján.

A hét eseményei

Hétvégén a 15. fordulót rendezik az NB I-ben, amikor is a Ferencváros-Debrecen mérkőzés játssza a főszerepet. De érdemes lesz odafigyelni a Honvéd-Puskás Akadémia és a Vasas-Újpest találkozókra is, illetve a keleti rangadóra, hiszen összecsap a Diósgyőr és a Balmazújváros.

A hét folyamán az NB I-es mérkőzésekkel oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

[2538983] 2017-11-04 15:30:00 Ferencváros - Debrecenx;

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája többek közt olyan mérkőzésekkel, mint a Roma-Chelsea (H: 2.58 D: 3.30 V: 2.58), a Tottenham-Real Madrid (H: 2.90 D: 3.45 V: 2.20) vagy a Napoli-Manchester City (H: 2.58 D: 3.40 V: 2.45).

Csütörtökön pedig az Európa Ligára lesz érdemes odafigyelni, a játéknap legizgalmasabb meccsei vélhetően az AEK Athén-Milan (H: 3.25 D: 3.15 V: 2.15), a Lyon-Everton (H: 1.65 D: 3.70 V: 4.55) és a Lazio-Nice (H: 1.60 D: 3.70 V: 4.95) ütközetek lesznek.

A BL- és az EL-meccsekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2620491] 2017-11-01 20:45:00 Napoli - Manchester Cityx;

Angliában a 11. forduló kerül terítékre a hétvégén, amikor is a West Ham-Liverpool és a Tottenham-Crystal Palace mérkőzésekre, illetve a két gigarangadóra, a Manchester City-Arsenal és a Chelsea-Manchester United összecsapásokra lesz érdemes odafigyelni.

Németországban Gulácsi Péterék a Hannovert fogadják, Dárdai Pálék Wolfsburgba, míg Szalai Ádámék Kölnbe utaznak. A játéknap rangadóján pedig összecsap a két óriás, a Dortmund ugyanis a Bayern Münchent fogadja.

Spanyolországban a nagyok közül az Atlético Madrid a Deportivo La Coruna vendége lesz, a Barcelona a Sevillát, míg a Real Madrid a Las Palmas együttesét látja vendégül.

Olaszországban az Interre a héten két mérkőzés is vár, a kék-feketék hétfőn Veronába hivatalosak, míg vasárnap a Torinót látják vendégül. A Juventus a Beneventót, a Lazio az Udinesét fogadja, míg a Roma a Fiorentinához, a Napoli a Chievóhoz, a Milan pedig a Sassuolóhoz utazik. Nagy Ádám Bolognája a Crotone csapatával meccsel hazai pályán.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2522843] 2017-11-05 17:30:00 Chelsea - Manchester Unitedx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, BL-, EL-, illetve topligás találkozóra, továbbá az NB II-re lesz érdemes fogadni, ahol például Győr-MTK és Kisvárda-Kazincbarcika rangadókat rendeznek.

Az MLB-ben már a döntő zajlik, az NFL-ben pedig a kilencedik fordulót rendezik, de a kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd. Ugyanis férfi kirakatcsapataink közül a Veszprém az Aalborgot fogadja, míg a Szeged a Löwen otthonába utazik a Bajnokok Ligájában. Női sztáregyütteseink pedig összecsapnak az NB I-ben, hiszen kedden a Ferencváros a Győrt fogadja. A Fradi egyébként a héten még a BL-ben is pályára lép, szombaton a Thüringer gárdája látogat az Elek Gyula Arénába.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!