Angol foci

Mind cserét érdemeltünk volna 30 perc után - Henderson

Liverpoolban nem boldogok a vasárnap délutáni teljesítmény okán - érthető módon.

Igen kínos, 4-1-es vereséget szenvedett el a Liverpool csapata a Tottenham vendégeként a Premier League 9. fordulójában. A Vörösök ezzel már csak a a kilencedik helyet foglalják el a mezőnyben, lemaradásuk pedig 12 egység a listavezető Manchester City mögött. A Mersey partján érthető módon igen csalódottak a szurkolók, ám mint azt Jordan Henderson, a gárda középpályása elmondta, jogos a kritika a fanatikusok részéről.

"Nem kezdtük jól a mérkőzést, ez pedig azt mutatja, nem voltunk megfelelően felkészülve a derbire. A mester végül Lovrent hozta le ideje korán, de bármelyikünk lehetett volna, mert gyengén játszottunk. Ezen nagyon gyorsan változtatnunk kell, mert ütőképes, jó csapatunk van.

Nagyon keményen kell dolgoznunk és lehetőleg minél hamarabb megoldani a problémáinkat. Jelenleg minden kritika, amit kapunk, teljesen jogos, úgy nem veszíthetünk el mérkőzéseket, ahogyan most tettük" - nyilatkozta őszintén Henderson.

Jürgen Klopp csapata tehát továbbra is igen kétarcú csapat benyomását kelti, képesek örömfutballal hetet lőni a Bajnokok Ligájában, majd kilátástalan játékkal óriási ütést elszenvedni egy lényegesen erősebb csapattal szemben.

Öröm lehet az ürömben, hogy a következő hetek a siker jegyében telhetnek az Anfield Roadoni, hiszen a következő három bajnoki a Huddersfield, a West Ham és a Southampton ellen esedékes, míg a Bajnokok Ligájában otthon is kivégezhetik Firminóék a Maribort.

Érdekesség egyébként, hogy a Manchester City hétvégi győzelme és a városi rivális veresége már azt jelenti, Guardioláék bajnoki címére 1.20 az odds, míg a második számú favorit immáron nem a United, hanem a Tottenham.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Manchester City 1.20
Tottenham 10.50
Manchester United 13.75
Chelsea 21.00
[2522831] 2017-10-22 17:00:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx;