Spanyol foci

1.80-szoros pénzt ér a nap tutija

A magyar fogadók 86 százaléka szerint a Real Sociedad hazai pályán legyőzi az Espanyolt. Igaza van a tipstereknek?

A magyar fogadóknál tuti a Sociedad sikere hétfőn este.

A Real Sociedad-Espanyol találkozóval kezdődik a hétfő esti spanyol focimaraton, a találkozót pedig egyértelműen a hazaik várják jobb passzban. A baszk csapat ugyanis a legutóbbi két tétmeccsét megnyerte - csütörtökön idegenben rúgott egy hatost a Vardar Szkopjénak az Európa Ligában -, míg a vendégek immáron 180 perce gólképtelenek a ligában.

1x2    
Real Sociedad Döntetlen Espanyol
1.80 3.50

4.20

A felek egyébként legutóbb februárban találkoztak Barcelonában, s a Real Sociedad Asier Illarramendi vezérletével 2-1-re nyerni tudott. Ha pedig mindezekhez hozzátesszük azt, hogy az idei szezonban az Espanyol házon kívül mindössze egy gólt, s két pontot szerzett, akkor nem meglepő, hogy miért a baszk csapat a mérkőzés esélyese a bukmékereknél.

A     1.80-szoros oddson méri a hazai sikert, a vendégekre 4.20-szoros pénzért lehet fogadni, míg a döntetlen 3.50-szeres szorzón fogadható. A fogadók egyébiránt ugyanazon a véleményen vannak, mint a fogadóirodák, hiszen szerintük gyakorlatilag kétség sem fér a Real Sociedad győzelméhez. A   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosoknak 86 százaléka a hazaiakra, 12 százaléka döntetlenre, míg a vendégsikerre mindössze 2 százaléka tett fel pénzt.

[2580621] 2017-10-23 20:00:00 Real Sociedad - Espanyolx;