Magyar válogatott

Egyre biztosabb Storck utódja!

A bukméker tovább csökkentette a szorzóját a két favoritnak, így szinte biztos, hogy külföldről érkezik az új kapitány.

Beigazolódott a papírforma, Bernd Storckot kedden este menesztették a magyar válogatott éléről. Noha utódját egyelőre nem tudni, pontosan mikor is jelölik ki, ahogyan eddig, úgy a halványzöld irodánál a német menesztését követően is fogadhatunk arra, ki lesz Magyarország új szövetségi kapitánya.

A bukiknál Marco Rossi a legnagyobb favorit / facebook.com

Arányaiban nem sokat változtak az oddsok az előzetes számokhoz képest, ám az már szinte biztosnak tűnik, hogy külföldi szakvezető ülhet le a kispadra, hiszen Marco Rossi és Paulo Sousa elhúzott a többiektől. A favorit magyar befutónak, Szabics Imrének nőtt a szorzója, míg Löw Zsoltra továbbra is 7-szeres pénz reményében fogadhatunk, vagyis annak ellenére nem lett esélyesebb, hogy Storck már biztosan nem vezeti a válogatottat.

Oddsok a következő szövetségi kapitányra
  Storck menesztése előtt Storck menesztése után
Marco Rossi 2.00 1.80
Paulo Sousa 3.00 2.75
Szabics Imre 4.00 5.00
Bernd Storck 4.00 -
Löw Zsolt 7.00 7.00
Herczeg András 10.00 12.00
Bölöni László 12.00 12.00
Dárdai Pál 12.00 12.00
Mészöly Géza 12.00 12.00

Nem változott a többiek szorzója sem, Herczeg András, Bölöni László, Dárdai Pál és Mészöly Géza "végső sikere" is busás haszonnal kecsegtet, ám látva a tendenciákat, vajmi kevés esély van rá, hogy magyar lesz az 54. tréner.

Ami egyébként a külföldi mestereket illeti, akár Rossi, akár Sousa lenne a befutó, az első olasz vagy portugál mester lenne Magyarország kispadján, hiszen eddig külföldről csak német, holland és román tréner foglalhatott helyet a vezér székében.