Bajnokok Ligája

Az elnök szinte parancsba adta, hogy adják fel a BL-meccset

Ha már a listavezető első embere sem hisz a pontszerzésben, nyugodtan kezdjük el pakolni a Manchester City győzelmét.

Egyelőre nem tűnik lefutottnak a Bajnokok Ligája F csoportja, a listavezető Manchester City mögött a Sahtar Donyeck és a Napoli is 3-3 ponttal áll. Az ukránok ráadásul Rotterdamban vendégszerepelnek, ahol favoritnak számítanak, így az Etihad Stadionba látogató olaszoknak pontot kellene szerezniük, hogy tartsák a lépést. Ám úgy tűnik, ebben Aurelio De Laurentiis elnök sem bízik.

   
Manchester City Döntetlen Napoli
1.60 4.00 4.85

"Hogy mit gondolok a keddi BL-találkozóról? Azt, hogy néhány játékosunknak pihennie kellene ezen a mérkőzésen, mert a hétvégén az Interrel játszunk és az legalább ennyire fontos mérkőzés. Gyakorlatilag lehetetlen, hogy nyerjünk Manchesterben, de majd Nápolyban megküzdünk velük" - nyilatkozott igen szokatlan módon De Laurentiis.

Tény, hogy jelenleg a Manchester City a világ talán legjobb formában lévő csapata, hétvégén a Stoke-ot kínálták meg egy hetessel, előtte pedig a Chelsea pályáján tudtak nyerni úgy, hogy Kun Agüero továbbra is lábadozik autóbalesetéből.

243175

Ugyanakkor a Napoli is sorra nyeri mérkőzéseit, a Donyeck elleni fiaskót követően hat meccsen húsz gólt lőttek úgy, hogy a Lazio és a Roma is a legyőzöttek között szerepelt - így adéliek már a Scudetto első számú favoritjainak számítanak a bukiknál.

Hogy pontosan kiket is fog pályára küldeni Sarri mester az Etihadban az nagyon jó kérdés, mindenesetre aligha teheti meg a Napoli, hogy csak úgy lepasszolja a három pontot a jóval esélyesebb ellenfelének.

[2620489] 2017-10-17 20:45:00 Manchester City - Napolix;