Olasz foci

Ha erős tipp kell a milánói derbire, itt megtalálod!

Két sokra hivatott, erős milánói csapat találkozik vasárnap a Derby della Madonninán.

   
Internazionale Döntetlen Milan
2.15 3.30 3.20

Az elmúlt évekkel ellentétben végre nem arról beszélhetünk, hogy két gyenge középcsapat játssza a Derby della Madonninát, hanem olyan gárdák, amelyek versenyben lehetne a Bajnokok Ligája-indulást érő pozíciókért. A helyzet hét forduló elteltével főleg Milánó kék-fekete felében irigylésre méltó, hiszen Icardiék mindössze három gólt kapva állnak a második helyen a Serie A tabelláján. Noha a Milan mérlege sem rossz (4-0-3), állítólag Susóék vasárnap este edzőjükért is játszanak majd.

[2588392] 2017-10-15 20:45:00 Inter - AC Milanx;10

A kínai tulajdonosok ugyanis keveslik a Rossonerik által megszerzett 12 pontot és a pletykák arról szólnak, hogy amennyiben ismét kikap a csapat, Montella repül. A helyzet azonban távolról sem ideális a piros-feketéknél, hiszen Montella fiai váratlanul gyengén szerepelnek a rangadókon és hiába a megerősített keret, a kötelező győzelmeket is csak nehézkesen tudják hozni. Leonardo Bonucci váratlanul gyenge formája, Calhanoglu eltiltása és Kalinic sérülése is komoly fejfájást okozhat a korábbi római legendának, így jelenleg kérdéses, hogy milyen összetételű csapatot láthatunk vasárnap este a "vendégektől".

Papírforma szerint a Milan 3-5-1-1-es vagy 3-5-2-es felállást választhat, vélhetően André Silvával az ék pozíciójában.

"A két csapat közötti 7 pont különbség nem igazságos, és ezt be kell bizonyítanunk a pályán. Az Inter egy kiegyensúlyozott csapat, tapasztalt játékosokkal. Meg kell akadályoznunk a labdaszerzést. Spallettiék tudják, hogyan kell értelmezni a játék különböző fázisait, erre is fel kell készülnünk" - mondta Montella, aki azt is elárulta, legszívesebben Perisicet venné ki az ellenfél csapatából.

A MU által körüludvarolt horvát mellett persze bőven van még kit dicsérnünk a kék-feketéknél, hiszen Icardi hat gólja is megsüvegelendő, mint ahogyan Handanovic kapus és a védelem teljesítménye is, hiszen 630 perc alatt mindössze három gólt kapott az Inter.

[2588392] 2017-10-15 20:45:00 Inter - AC Milanx

Jóllehet, Spallettiék sorsolása egyáltalán nem volt nehéz, de azért csak megverték a Roma-Fiorentina duót is a kiscsapatok mellett.

Az elmúlt években az Inter pályaválasztóként egyértelműen dominálta a párharcot. 2004 óta 8-3-1 a kék-feketék mérlege pályaválasztóként, amely statisztika a tippünk alapja. Véleményünk szerint ugyanis a mérkőzés esélyese egyértelműen a "hazai" csapat, amely önbizalom és pontok terén is lényegesen jobban áll most, mint a várakozások alatt szereplő, győzelmi kényszerben lévő Milan.

Nehéz ugyanakkor megjósolni, hova kerül a három pont, mint ahogyan a gólok száma is kérdőjeles nálunk, de szerintünk a legvalószínűbb forgatókönyv a hazai győzelem, ám tippünk még akkor is nyerhet, ha döntetlen lesz, vagy akár nyernek a "vendégek".

hatharom.com
A hazai csapat megnyeri az egyik félidőt
@1.55
2017-10-14;55
2017-10-15;55
2017-10-16;55
241306