Premier League

A Manchester City és a Tottenham meccseivel nyernénk

A manchesteriek a Stoke, míg a londoniak a Bournemouth együttesét fogadják. Az odds kétszeres.

Újabb magabiztos sikert várunk a Citytől. - Fotó: twitter.com/mancity

Manchester City-Stoke
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

A legutóbbi fordulóban a Manchester City igen komoly rangadót nyert meg, hiszen a Stamford Bridge-en tudott győzni, így pedig továbbra is vezeti az angol bajnokságot, igaz, csak jobb gólkülönbségének köszönhetően. Szombaton ugyanakkor jó esélye van arra az Égszínkékeknek, hogy pontelőnyre is szert tegyenek, hiszen amíg városi riválisuk rangadót játszik Liverpoolban, addig ők papíron könnyű meccs elé néznek.

Pep Guardiola együttese ugyanis a Stoke csapatát fogadja, s a Fazekasok alapvetően nincsenek formában, házon kívül mindössze egy pontra futotta erejükből idáig, arról nem is beszélve, hogy az Etihadbe általában kikapni járnak. Ugyan tavaly egy gól nélküli remire jók voltak a vendégek, a hazaiak pazar formáját elnézve viszont, ezúttal aligha ússzák meg kapott gól, gólok nélkül.

Noha hiányzik Sergio Agüero a Cityből, a hazaiaknál bőven van olyan játékos, aki mattolni tudja a Stoke-ot. Elég csak Gabriel Jesusra gondolni, aki hétközben a brazil válogatottban duplázni tudott Chile ellen, de említhetnénk Kevin De Bruynét is, aki a legutóbbi két klubmeccsén rendre betalált.

A felek között tehát perpillanat hatalmas a minőségbeli különbség a City javára, főleg úgy, hogy Guardiola csapata lesz a pályaválasztó. Éppen ezért számíthatunk arra, hogy a manchesteriek ismét begyűjtik a három pontot, méghozzá úgy, hogy legalább gól esik a találkozón.

[2522818] 2017-10-14 16:00:00 Manchester City - Stoke Cityx;

Tottenham-Bournemouth
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A Tottenham úgy harmadik a tabellán, hogy az eddigi három hazai meccséből egyet sem tudott megnyerni. Pedig a Chelsea-n kívül két potenciális kiesőjelölt, a Burnley és a Swansea látogatott a Wembleybe. Szombaton a Bournemouth teszi tiszteletét a fővárosba, s ha ezt a meccset sem húzza be a Spurs, akkor gyakorlatilag már októberben búcsút mondhat bajnoki álmainak.

Merthogy a vendégek pocsékul teljesítenek idén, hét bajnokijukból mindössze kettőn tudtak pontot szerezni, legyőzték az újonc Brighton együttesét hazai pályán, illetve a Leicesterrel ikszeltek szintén otthoni környezetükben. Házon kívül három zakó a mérleg, az Arsenaltól - mondhatni Tottenham kaliberű csapat - például sima 3-0-ra kaptak ki Eddie Howe fiai.

Ezzel szemben a Spurs az utolsó négy tétmeccsét megnyerte, méghozzá igen jó játékkal, s a West Ham, az APOEL és a Huddersfield ellen is legalább három lőtt gólig eljutott. Mindezek után tehát azt várjuk a meccstől, hogy a Tottenham végre megtörje átkát a Wembleyben s bajnoki mérkőzésen is győzni tudjon, méghozzá olyan játékkal, amilyennel az elmúlt hetekben, ezen esetben pedig gólokból sem lesz hiány.

[2522821] 2017-10-14 16:00:00 Tottenham Hotspur - Bournemouthx;
hatharom.com
Manchester City-Stoke Hazai és több, mint 2,5 gól
Tottenham-Bournemouth Hazai és több, mint 2,5 gól
@2.02
Fogadási határidő: 16:00