Francia foci

Ezen a meccsen érdemes lehet kontrázni a bukikat

Rangadóval folytatódik a francia bajnokság, a címvédő Monaco a Lyon vendége lesz.

Nyolc fordulót rendeztek meg eddig a francia Ligue 1-ban, a Monaco jelenleg a második, a Lyon pedig a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán. A két fél között között jelenleg hat pont a különbség, ezt faragná le a Lyon, amely egy vereség esetén komoly lemaradást szedne össze az élmezőnyhöz képest.

1x2    
Lyon Döntetlen Monaco
2.25 3.60 2.80

A fogadóirodáknál az Olympique a favorit, a hazaiakra 2.25-ös szorzón fogadhatunk, míg a vendégek győzelme 2.80-as oddsot kínál. A Monaco legutóbb Falcao és Mbappé góljaival nyerni tudott a lyoni arénában, de idén már bukott el idegenbeli rangadót, amikor a Nice vendégeként beleszaladt egy négyesbe.

A Lyon viszont nincs túl jó formában, az OL az utolsó 8 tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, a bajnokságban három forduló óta nyeretlen. Bár a nyáron elvesztették a házi gólkirály Lacazette-et, nem a góllövéssel vannak gondjai a csapatnak, sokkal inkább a védekezés az, ami fejlesztésre szorul.

[2525173] 2017-10-13 20:45:00 Lyon - Monacox

Ami a hiányzókat illeti, a hazai oldalon Grenier sérült, Marcelo pedig eltiltott, a hírek szerint pedig Memphis Depay sincs tökéletes állapotban, így a támadó csak a kispadon kezdhet.

A Monaco soraiból a sérült Stevan Jovetics biztosan hiányzik majd, rajta kívül az eltiltott Fabinho hiánya lehet fájó a hercegségbelieknek. Majd csak a találkozó előtt derül ki továbbá, hogy Thomas Lemar és Adama Diakhaby tudja e vállalni a játékot.

A két csapat stílusa miatt a fogadóirodák nagyon beárazták a meccset, hiszen a 2,5 gól feletti opcióra mindössze 1.35-ös (!) szorzót fizetnek, és hasonló értékkel bír a mindkét csapat szerez gólt opció is.

Véleményünk szerint azonban nem érdemes belesétálni ebbe a helyzetbe és ilyen esetben érdemesebb lehet szembemenni a várakozásokkal. A válogatott szünet miatt elképzelhető, hogy egyik csapat sem lesz csúcsformában, a találkozó tétje viszont igen nagy, ezért az eredményesség ezúttal felülírhatja a játék minőségét.

  • Gólok száma 3,5 alatt @1.70
     
  • Gólok száma 4,5 alatt@1.30
     
  • Döntetlen@3.60
[2525173] 2017-10-13 20:45:00 Lyon - Monacox;
238054