Nemzetközi foci

A Barcelona még a Camp Nou nevét is beáldozná Messiért

  • varin

Egészen elképesztő ajánlattal állhat elő a katalán gárda, hogy Lionel Messi végre aláírja szerződését.

Továbbra is csak 2018 nyaráig tekinthető Lionel Messi a Barcelona játékosának, az argentin csillag ugyanis még mindig nem írta alá új kontraktusát jelenlegi klubjával. A Daily Mail információi szerint a katalánoknak komoly árat kell majd fizetniük, ha magukhoz akarják láncolni legnagyobb értéküket.

Az angol lap ugyanis arról ír, hogy a Barcelona kész lenne 80 millió fontos aláírási bónuszt adni a Bolhának, ami teljesen egyedülálló összeg ebben a szakmában. Ám egy ekkora pénzmennyiség esetén felmerülhet, hogyan is tudja kifizetni a katalán klub Messinek a szignójáért ezt a temérdek pénzt.

A Daily Mail különböző katalán forrásokra hivatkozva azt látja megoldásnak, hogy a klub értékesíti a Nou Camp stadion nevét, amely fedezheti Messi bónuszát, valamint az 500 ezer fontos heti fizetéséből is egy adagot. Emellett jövőre várható egy szponzori szerződés is a klub, valamint a Nike között, amely újabb hatalmas bevételt jelenthet a katalánoknak.

A Barcelona hétvégén az Atlético Madrid ellen játszik óriási rangadót. Amennyiben a katalánok elhozzák a három pontot a Wanda Metropolitánóból, kétségtelenül nagyot lépnének a bajnoki cím felé. Messiékre egyik kedvenc ellenfelük ellen 2.50-es szorzón fogadhatunk a    -n.

Ki nyeri a La Ligát?
   
Barcelona 1.55
Real Madrid 2.60
240918