NFL

Védelmek nem lesznek a pályán péntek hajnalban

A Tampa Bay és New England péntek hajnali csatáján nem véletlenül van egekben az u/o határ.

Első ránézésre horribilisen magasnak tűnő, 54.5 pontos határral fogadhatunk a    -n a pontok számára a péntek hajnali Tampa Bay Bucaneers-New England Patriots mérkőzésen. Második ránézésre azonban konstatálhatjuk, a határ teljesen érthető, és péntek hajnalban izmos touchdown-orgia van kilátásban. Popcornt bekészíteni, esernyőket kinyitni, jön a szőnyegbombázás!

Nem túlzás ugyanis kijelenteni, a két csapat védelme messze van a ligaelittől, a Patsnél 32 pontot átlagolnak a hátsó sorban, míg a Bucaneersnél ez a szám csak 21,3, de ezt a Chicago, Minnesota, Giants trió ellen sikerült összehozni. A Kalózok helyzetét ráadásul sérültek is nehezítik. Kwon Alexander és Lavonte David linebackerek is sérültek, a safety TJ Ward és Keith Tandy játékára sincs sok esély, ami a Tom Brady-vezényelte offense ellen ritkán jó ómen. Támadásban ugyanakkor bőségesen van potenciál a Bucsban, hiszen, Jameis Winston eddig jól muzsikál, elsősorban Mike Evans elkapásainak köszönhetően.

A Tampa Bay hazai győzelme 2.65-szörös, a Patriots sikere 1.35-szörös pénzt fizet a magyar állami fogadóirodánál.

Persze a Patsnél sincsen pánikhangulat a 2-2-es kezdés ellenére, de tény, hogy a Texanstól és a Pantherstől beszedni 33-33 pontot, eléggé nehezen magyarázható. A gyenge defense pedig nem is hagy más választást Tom Bradynek, mint MVP-formában dobálni meccsről meccsre, ha pedig a hátsó sor is felveszi a ritmust, a New England vélhetően végigveri majd az AFC-t.

A szakértők többsége gond nélkül tippelte be a 60-70 pontos mérkőzést, de szó sincs sima Pats-sikerről az elemzők szerint. Nálunk is inkább ilyen 38-33-ra áll a mérkőzés a címvédő javára, így inkább a pontokra tartjuk érdemesnek fogadni, mintsem a kimenetelre vagy a hendikepre.

hatharom.com
54.5 pont felett
@1.80

Ne felejtsd el tippelni a mérkőzésre az NFL-tippjátékban! Katt a képre!