NB I

Kiváló oddson fogadhatunk a Fradira!

  • varin

Az OTP Bank Liga harmadához érkezik hétvégén a küzdelem. Lássuk, milyen oddsok várnak ránk a 11. játéknapon.

Tíz fordulót követően igen szoros az NB I élmezőnye, hiszen az első helyezett Videotont és a kilencedik DVTK-t csupán kilenc pont választja el egymástól. Az előttünk álló játéknapon, vagyis az első kör végén éppen ez a két csapat randevúzik egymással, de emellett lesz Újpest-Loki rangadó és fővárosi derbi is. Íme az oddsok!

A 11. forduló szorzói
   
  1 x 2
Balmazújváros-Ferencváros 4.80 3.50 1.70
Haladás-Mezőkövesd 1.90 3.40 3.80
Puskás Akadémia-Paks 1.90 3.40 3.80
Diósgyőr-Videoton 4.30 3.40 1.80
Újpest-Debrecen 2.40 3.15 2.90
Honvéd-Vasas 1.90 3.40 3.80

Nincs éppen kirobbanó formában a címvédő Honvéd, a vörös-feketék hétvégén azonban jó játékkal raboltak pontot a trónkövetelő Videotontól. Lanzafeméék előtt most kötelező három pont áll, az idegenben pocsék Vasas ellen négy nyeretlen találkozó után illene győzniük. A hazai győzelemre kínált 1.90-es szorzó egyáltalán nem tűnik rossz befektetésnek.

Ahogy a magára találó Ferencváros 1.70-es szorzója is kötelező tippnek tűnik a Balmazújváros ellen. Noha az újonc nem szenved hatalmas vereségeket és nem is játszanak rosszul, ez önmagában édeskevés ahhoz, hogy jövőre is NB I-esnek mondhassák majd magukat. A zöld-fehérek utolsó három mérkőzésüket tíz lőtt góllal nyerték, így nem kéne gondot jelentsem számukra Horváth Ferencék legyőzése. 

Fotó: M4 Sport

Egyik mumusához látogat a Videoton, két nyeretlen meccs után azonban Nikolicséknak illene nyerniük a DVTK vendégeként a Nagyerdőben. Talán lehet mondani, hogy a legjobbkor találkoznak a Vidi szempontjából a csapatok, hiszen Bódog Tamás együttesét az ág is húzza, és a biztató rajtot követően igencsak megtorpant. A miskolciak az utolsó két találkozót megnyerték pályaválasztóként, így ízlés kérdése, hogy megéri-e fogadni 1.80-ért ezúttal a "V"-re.

Alighanem Nebojsa Vignjevics már elkezdte szedni sátorfáját, amikor is csapata vesztésre állt Mezőkövesden, ám végül Novothny Soma mesterhármasa megmentette az újpesti tréner állását. Mindazonáltal így sem lehet mondani, hogy az Újpest a legjobb előjelekkel várja a Debrecen elleni derbit, az NB I legjobb formában lévő csapata látogat a Szusza Ferenc Stadionba. A Loki csodás formájába jó játék is vegyül, így egyáltalán ne érjen minket váratlanul, ha a fiatalok borítják a - bukik szerint - papírformát és Budapestről is három ponttal távoznak.

Igazi hatpontos kiesési derbit játszik a Haladás és a Mezőkövesd, amely inkább hazai győzelemre áll, míg a Puskás Akadémia a magára találó Paks ellen gyújtaná be újra a rakétákat.

2017-09-30;212
239099