Serie A

Vasárnap esti gólgálával nyernénk

A Fiorentina és az Atalanta is jó formában van, kettejük vasárnap esti csatája sok gólt hozhat.

Tavaly 180 perc alatt nulla gól, idén 90 perc alatt legalább három? Ez legalábbis a gondolatunk a Fiorentina-Atalanta derbi kapcsán, amely nevében nem tűnik a legizgalmasabb összecsapásnak a hétvégén, mégis megéri vetni rá egy pillantást.

Gómeztől is gólt várhatunk - Fotó: Squawka

Noha a Violák a hét közepén vereséget szenvedtek a Juventus pályáján, nem lehet azt mondani, hogy nincsenek jó formában, hiszen a Bolognát és a Veronát is elkalapálták az ezt megelőző két fordulóban.

Úgy tűnik, Stefano Pioli mester szépen megtalálta a csapatát, az Udinéből érkező Théréau, a Genoától megszerzett Simeone és az olasz futball egyik legnagyobb tehetségének tartott Federico Chiesa hosszútávon megoldhatják a Violák problémáit.

Jó teljesítményből a másik oldalon sincs hiány, a bergamóiak a gyenge szezonkezdet után már hét pontot gyűjtöttek, az Európa Ligában pedig tönkreverték az Evertont. Gian Piero Gasperini nagyon elégedett lehet fiaival, csatárai egytől egyig kiváló formát mutatnak, Petagnára, Gómezre és Ilicicre is lehet számítani.

Atalanta#ita-atalanta#5

Habár az előző szezonban két 0-0-t játszottak a felek, az előtte lévő négy mérkőzésen 17 gól is született, ez a gólátlag pedig közelebb van a mi elképzeléseinkhez. Az elmúlt években a Fiorentina dominálta ezt a párharcot, az utolsó 15, Artemio Franchiban lejátszott meccsükből egyet sem tudtak a kék-feketék behúzni, ám ha most összehasonlítjuk a két csapatot, kijelenthetjük, az Atalanta nem gyengébb, mint a Fiorentina.

Egyik csapatnak sem sajátja a defenzív futball, ilyen támadókkal pedig papíron garancia, hogy sok gólt látunk majd.

hatharom.com
2.5 gól felett
@1.70
[2588369] 2017-09-24 20:45:00 Fiorentina - Atalantax;
2017-09-23;55
2017-09-24;55
241306