Nemzetközi foci

Megfricskázta a fogadókat az újonc, pofára esett a Milan

  • MVB80

Megszerezte első pontját a Köln, szenvedett az Inter, potyogtak a gólok a spanyoloknál. Ez történt a topligákban vasárnap.

Premier League

Bár a Tippmixpro-fogadók nagyon leírták a Brightont, a kiscsapat megmutatta, hogy képesek nagy dolgokra, és az izraeli Hemed góljával 1-0-ra legyőzték a Newcastle-t, amelynek ezzel megszakadt hárommeccses győzelmi sorozata.

A Brighton viszont a West Brom után újabb ellenfelet kapott el hazai pályán, és ezzel felugrottak a 13. helyre a tabellán.

Hemed második gólját szerezte a bajnokságban

now;47
237903

Bundesliga

Már nincs 0 pontos csapat Németországban, miután a Köln megcsípett egy döntetlent a Hannover otthonában. A Hannover-játékosok bosszankodhatnak, mert egy győzelemmel felugorhattak volna a dobogóra, így viszont a negyedik helyen zárják a fordulót.

A másik vasárnapi meccsen a Leverkusen 3-0-ra verte a Hamburgot, Volland sorozatban a második hazai bajnokiján tudott duplázni.

Volland mellett a River Plate-től igazolt argentin Alario is kitett magáért, aki a debütálása alkalmával gólt szerzett és gólpasszt adott. A Hamburg komoly gödörbe került, megnyerte első két meccsét, azóta viszont négy zakót gyűjtött be.

now;54
239384

Serie A

Meglepetéssel kezdődött a vasárnapi olasz program, a Sampdoria 2010 óta először tudta legyőzni a Milant, amely borzalmasan játszott, helyzete sem volt. 

A másik milánói csapat is szenvedett rendesen, de az Inter D'Ambrosio 88. percben szerzett fejesgóljával végül legyűrte a Genoát.

Az Inter ezzel harmadik, a dobogósokra pedig tapad a Lazio, amely talpra állt a Napoli elleni pofon után, és az újonc Verona otthonában elbírta azt is, hogy több alapembere nem játszott sérülés miatt. A rómaiakat szokás szerint Immobile repítette, aki most duplázott, és hat forduló után már nyolc gólnál jár, így a tízgólos Dybala mögött a második a rangsorban.

Továbbra sincs pontja a Serie A-ban első idényét töltő Beneventónak, amely most a Crotone előtt hajtott fejet, a calabriaiakra nagyon ráfért már egy sikerélmény, mert eddig egy rúgott góllal és egy ponttal dekkoltak a mezőny hátulján.

Idegenben vitézkedett a Chievo és a Bologna is, a veronaiak Cagliariból térhettek haza mosolyogva, míg Nagy Ádám csapata a Sassuolót leckéztette meg, sajnos a magyar középpályás továbbra sem kapott szerepet idén Roberto Donadonitól.

now;55
241306

La Liga

Potyogtak a gólok Spanyolországban, az Espanyol kiütötte a Deport, a Getafe pedig megtáltosodott, eddig öt forduló alatt négyszer volt eredményes, most viszont egy meccs alatt megduplázta a termést, a szenvedő fél a Villarreal volt.

A Celta Vigo vendégként gálázott, 4-0-val térhetett haza Eibarból, a Leganés pedig a Las Palmast lepte meg, ezzel pedig a nagyon előkelő ötödik helyen áll.

now;87
240918