Angol foci

A magyar fogadók teljesen leírták a Brightont

  • MVB80

Mindössze egyetlen mérkőzés maradt vasárnapra a Premier League-ben, és a magyar fogadók szerint a házigazda Brighton esélytelen a Newcastle legyőzésére.

A Brighton öt forduló alatt négy pontot gyűjtött eddig, így épphogy nem áll kieső helyen, a Newcastle viszont a gyászos kezdés után magára talált és utolsó három meccsét megnyerte, a West Hamet, a Swansea-t és a Stoke-ot is elkapta.

A hazaiaknál a csapatkapitány Bruno felépült hátsérüléséből, ami miatt kihagyta a Bournemouth elleni múlt heti bajnokit, rajta kívül Glenn Murray, Gaetan Bong és Izzy Brown is visszatérhet.

A Szarkáknál Alekszandar Mitrovics továbbra is eltiltott, Paul Dummett pedig combsérülés miatt nem tarthat a társakkal Brightonba.

Bruno visszatérhet a védelem jobb oldalára

A tavalyi idényben mindkét gárda a másodosztályban szerepelt, ahol a Newcastle volt az egyetlen csapat, amely oda-vissza elpáholta a Brightont, otthon 2-0-ra, míg a mostani helyszínen 2-1-re, és a fordítást jelentő gólokat a 80. perc után szerezték Rafa Benítez játékosai.

A két csapatnak ez lesz az első találkozása a legmagasabb osztályban, és a     fogadói nem adnak esélyt a Brightonnak, mindössze tíz százalékuk gondolja úgy, hogy a West Brom 3-1-es legyőzése után a Newcastle is behódol a Sirályoknak.

A legnépszerűbb opció 46 százalékkal a 3.00-s oddson fogadható döntetlen, de közel ennyien (44 százalék) tippeltek arra, hogy a Newcastle győzelmi sorozata folytatódik.

A Brighton menedzsere, Chris Hughton korábban játszott a Newcastle-ban, de edzőként nem túl sikeres egykori klubja ellen, két döntetlen mellett négy vereség a mérlege.

Amennyien a vendégek nyerni tudnak, akkor a harmadik legjobban rajtoló újoncnak számítanak majd 12 pontjukkal a PL-ben, ennél jobban csak az egyaránt 14-14 pontot gyűjtő Blackburn (1992-1993) és a Nottingham (1994-1995) kezdte az idényt a legjobbak között.

1x2    
Brighton Döntetlen Newcastle
2.65 3.00 2.70
[2522794] 2017-09-24 17:00:00 Brighton - Newcastle Unitedx;
237903