Barcelona

Valverde összerúghatja a port Messivel

  • ivan

Spanyol sajtóhírek szerint súrlódás lehet Ernesto Valverde és Lionel Messi között.

fcbarcelona/facebook.com

A spanyol Don Balon cikke szerint a Barcelonát dirigáló Ernesto Valverde közel sincs elájulva Gerard Piqué teljesítményétől. A katalánok trénere figyelmeztette is a világbajnok védőt, hogy amennyiben nem pörgeti fel a formáját, kockáztatja helyét a kezdőcsapatban.

A lap szerint Valverde ezzel viszont egy igen ingoványos talajra léphet, hiszen köztudott, hogy Piqué baráti viszonyt ápol Lionel Messivel, akitől nem áll távol, hogy nyomást gyakoroljon az edzőre.

A Barcelona ezzel együtt remekül kapta el a rajtot, hiszen a bajnokságban öt forduló után 100 százalékos és már hét pontot rávert a bukdácsoló Real Madridra. A katalánok motorja természetesen Lionel Messi, aki karrierje egyik legjobb startját produkálta, hiszen 5 forduló után még soha nem állt 9 szerzett gólon.

A spanyolok szerint egyébként Messi a nyáron világossá tette, hogy ismét a Real Madrid elé akarja helyezni a Barcelonát, a jelek szerint pedig nem a levegőbe beszélt, hiszen rendkívül motiváltnak tűnik. Az argentint egyelőre az sem hátráltatja, hogy Neymar lelépett mellöle, sőt, talán éppen a brazil távozásával pörgött fel ennyire, ráadásul Paulinho személyében egy potenciális játszótársat is talált magának.

A katalánok szombat este a Girona ellen folytathatják a pontgyűjtést, a   -n 1.22-es szorzóval fogadható a gránátvörös-kékek sikere. 

[2580596] 2017-09-23 20:45:00 Girona - Barcelonax;
240918