Barcelona

Megvan Dembélé visszatérésének időpontja

A francia játékos Instagram-oldalán jelentette be, hogy mikor láthatják őt újra a pályán.

Mint ismert, a Barcelona 20 éves szélsője, Ousmane Dembélé a Getafe elleni bajnoki első félidejében szenvedett combizomszakadást, majd a hét elején a klub egyik orvosa megoperálta Finnországban.

Az első hírek alapján a katalánok úgy számoltak, hogy Dembélé ebben az évben nem igen lép pályára, legjobb esetben három, legrosszabban pedig négy hónap kihagyást jósoltak neki az orvosok.

Az operációt követően azonban már tisztább a kép, legalábbis erre utal a fiatal francai legutóbbi posztja, amelyben azt írja, hogy két hónap múlva visszatér.

 

❤️❤️❤️ #viscabarca #bientotderetour #plusdecrochet😂 #jarrivedans2mois✌🏾

@o.dembele7 által megosztott bejegyzés,

 

A Barcelona a nyáron 105 millió eurót fizetett a Dortmundnak Dembéléért, akitől nem kevesebbet várnak a katalán fővárosban, minthogy pótolja a Párizsba szerződő Neymart.

A Barcelonán egyelőre nem látszik a brazil támadó hiánya, a bajnokságban már hétpontos előnnyel vezet a Real Madrid előtt, a BL-ben pedig magabiztos győzelemmel kezdett a tavalyi döntős Juventus ellen. A katalánok formája nagyban köszönhető Lionel Messi remeklésének is, az argentin gólvágó már 9 gólnál jár a ligában.

A Barcelona legközelebb szombat este a Girona vendége lesz, a -n 1.22-es szorzót kínálnak a vendégek sikerére. 

[2580596] 2017-09-23 20:45:00 Girona - Barcelonax;