Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Portugália vb-selejtezőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Portugália vb-selejtezőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Varin

Ha abból indulok ki, ahogy játszottunk az utolsó mérkőzéseken, valamint abból, hogy a portugálok ezúttal aligha követik majd el azt a hibát, hogy kicsit is lenéznek minket, akkor részemről egyértelmű a forgatókönyv - csak a győzelem aránya kérdéses a luzitánoknál.

A hangulat biztosan jó lesz, a mieink ugyanolyan bátran és szinte tét nélkül léphetnek pályára, mint Franciaországban, de valahogy nehéz elhinni, hogy akár csak megszorítsuk a csoportelsőségre hajtó Ronaldóékat. A külföldi bukiknál én a portugálok -0.75-ös győzelmét tartom a legjobb tippnek, míg a magyar állami irodánál arra teszek, hogy a vendégek már az első félidőben betalálnak.

Tipp: Vendég csapat 0,5 gól felett az 1. félidőben @ TippmixPro@1.60

Tomihmv

Jól jött a lettek elleni siker a vasárnapi, portugálok elleni találkozó előtt, azonban félreértés ne essék, abszolút nem mi vagyunk a hétvégi meccs esélyesei. A bukik szerint Cristiano Ronaldóék akár több góllal is nyerhetnek, ez szerintem is benne van a pakliban, de most meg lehet mutatni a világnak, hogy tudunk mi focizni. Ráadásul veszítenivalónk sincs, hiszen nincs esélyünk a második helyre, míg a vendégek a csoportelsőségért küzdenek, avagy a luzitánok győzelmi kényszerben lépnek pályára.

A márciusi meccsen nem sok vizet zavartunk, azonban most úgy vélem, hogy egy lőtt gólra jók lehetünk. Elvégre, ha a feröeriek csütörtökön idegenben be tudták venni az Eb-címvédő kapuját egy rögzített szituáció után, akkor az nekünk is összejöhet, főleg, hogy három hasonló szituációt is gólra váltottunk a lettek ellen.

Tipp: Magyarország szerez gólt @ TippmixPro@1.80

ivan

Nem kérdés, hogy ki a meccs esélyese. Mivel Portugáliának nagyon kellenek a pontok, ezért azt gondolom, hogy nagyon komolyan fognak hozzáállni a meccshez, így pedig nem sok esélyünk lesz a bravúrra. Nehéz elképzelni, hogy feltörjük ezt a portugál védelmet, elsősorban a pontrúgásokból veszélyeztetünk, bár Szalai kiválásával ezen a téren is gyengült a csapat.

Storck most nem kockáztathat, nem szaladhat bele megint a késbe, feszes csapatmunkát várok a mieinktől. Ezzel együtt nem gondolom, hogy összejön a bravúr, szerintem Cristiano Ronaldóék elviszik a három pontot Budapestról.

Tipp: Vendég és 4.5 gól alatt@TippmixPro@1.65

[2059318] 2017-09-03 20:45:00 Magyarország - Portugáliax;