Angol foci

Lukaku kapd össze magad, mert Ibra mégis marad!

  • MVB80

Az elmúlt napok híreit olvasva már nem akkor meglepetés, hogy Zlatan Ibrahimovic egyéves szerződést kötött a Manchester Uniteddel.

Mi is megénekeltük a hétvégén, hogy úgy néz ki, eldőlt Ibrahimovic sorsa, és nem megy Amerikába, hanem marad még az európai topfutballban, aminek mi, semleges drukkerek is örülhetünk, hiszen az egóval igazán jól álló svéd zseni mindig tud valami váratlant húzni.

Ibra előző manchesteri szezonjában 46 meccsen 28 gólt szerzett, így volt némi szerepe abban, hogy a csapat megnyerte az angol Szuperkupát, a Ligakupát, valamint az EL-t.

Jól jön még, amikor Lukaku épp nincs formában

A 35 éves Ibrahimovic az Anderlecht elleni EL-meccsen súlyos térdsérülést szenvedett, de a felépülése kiválóan halad, és ha újra százszázalékos lesz, bizony nagy erőssége lehet a szezont két győzelemmel kezdő MU-nak.

„Visszajöttem, hogy befejezzem, amit elkezdtem. Én is és a klub is azt szerettük volna, hogy maradjak, és alig várom, hogy újra pályára léphessek az Old Traffordon, bár tisztában vagyok azzal, hogy idő kell ahhoz, hogy újra készen álljak.

Keményen dolgozom, és így teszek a továbbiakban is, hogy a lehető legjobb állapotban térjek vissza” – mondta Ibrahimovic, aki a tízes mezt is megkapta.

Egyébként hadd fényezzük egy kicsit magunkat, mert még júniusban, amikor épp úgy nézett ki, hogy a svéd lelép, szóltunk, hogy kihagyhatatlan az a nyolcszoros odds, amelyet a halványzöld iroda dobott fel arra a kimenetelre, hogy a játékos végül marad.

A MU a hétvégén a Leicestert fogadja, és biztosak lehetünk benne, hogy ha Ibra ott ül a lelátón, akkor a kamerák is kiszúrják majd, és rendre mutatni fogják, hogyan reagál a pályán történtekre.

1x2    
Manchester United Döntetlen Leicester
1.30 5.00 9.00