Exkluzív

Hajrájához érkezett a Nyári tippbajnokság!

Néhány nap maradt már csak a tippelésre, de még így is van esély a végső győzelemre.

Fogadd meg tippjeidet a    -n is és nyerj igazi pénzt szakértelmeddel!

Tovább zakatol a július végén életre hívott nagy sikerű tippjátékunk, a Nyári tippbajnokság. Eleddig már több, mint 400-an adták le tippjeiket ligánkban és bizony találunk néhány igen szép eredményt. Noha a bajnokságból már csak másfél hét van hátra, még egyáltalán nem késő beszállni, hiszen a dobogón álló tipsterek sem húztak el igazán a mezőnytől.

Kattints a képre és kezdd meg a tippelést!

Jelenleg 163 leadott tipp után +326 egység szűrt profittal Rooney5783 vezeti a tabellát, amely végül is nem csoda, hiszen az Everton futballistájának is igen jól megy. A második pozícióban régi törzsolvasónkat, prigoni-t találjuk, míg a harmadikon kismatya áll, ám hogy nem behozhatatlan az előnye, azt jól mutatja, hogy +220 egységgel foglalja el a dobogó alsó fokát.

Díjazás
1. hely - Szabadon választott szurkolói sál
2. hely - Szabadon választott szurkolói sál
3. hely - Szabadon választott szurkolói sál

Ez is azt mutatja, hogy noha csak néhány nap maradt hátra a Nyári tippbajnokságból, egyáltalán nem késő beszállni, hiszen a hétvégi topbajnokságok mérkőzéseire, illetve a jövő heti válogatott találkozókra is lehet még bőségesen tippeket leadni.

Ha pedig már kimaxoltad a szerencsédet és egy hatalmasat kaszáltál a Tippmixen vagy a    -n, ne felejtsd el megosztani a Tippics rendszerében, hogy Te legyél a nap híre!

Tippelj most és nyerd meg a szurkolói sál egyikét!