Real Madrid

Felkészülési mérkőzésre száműzték Ronaldót

A portugál klasszis végig fogja játszani a Fiorentina elleni barátságos mérkőzést.

37. alkalommal rendezik meg a Santiago Bernabeu Kupát, amelyen a Real Madrid ellenfele egy külföldi sztárcsapat. Rendszerint a mérkőzést az új játékosok bemutatására szokták felhasználni, ám a korábbiakkal ellentétben most az 1. La Liga-játéknapot követően kerül sor a találkozóra, ráadásul Madridban nem is igen van kit bemutatni. Legutóbb 2004-ben tudtak borsot törni a spanyolok orra alá, most pedig a Fiorentina vállalta az áldozati bárány szerepét.

Amit biztosan tudunk, az az, hogy a Real Madrid öt mérkőzésre eltiltott csillaga, Cristiano Ronaldo 90 percet fog játszani, ennek magyarázatát pedig Zinedine Zidane mester adta meg a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

   
Real Madrid Döntetlen Fiorentina
1.16 6.25 9.00

"Nagyon fontos találkozó ez nekünk és a szurkolóknak is. Szokatlan, hogy idén az első fordulót követően rendezik meg a mérkőzést, de így is szeretnénk felhasználni arra, hogy sok játékosnak lehetőséget adjunk. Lesznek, akik végigjátsszák majd a 90 percet, például Cristiano Ronaldo is, akinek szüksége van a játékra az eltiltás miatt. Szeretnénk megnyerni a mérkőzést, de szeretném, ha jó játékot is láthatnék a csapattól" - mondta a francia mester.

Az aligha kérdéses, hogy Zizou Ronaldo mellett a "kicsiknek" ad majd főként játéklehetőséget, a másik oldalon viszont már nagyobb talány, milyen kezdővel is állnak fel a Violák. Stefano Pioli csapata ugyanis gyengén, egy 3-0-s vereséggel indította az évet az Inter ellen, így nem ártana némi önbizalmat verni Babacarék fejébe a hétvégi, Sampdoria elleni bajnoki előtt.

Várható kezdőcsapatok
Real Madrid: Casilla - Hakimi, Varane, Vallejo, Hernández - Ceballos, Kovacic, Llorente - Asensio, Mayoral, Cristiano Ronaldo
Fiorentina: Sportiello - Gaspar, Hugo, Astori, Biraghi - Chiesa, Badelj, Eysseric, Veretout, Zekhnini - Babacar
Forrás: violanation.com

Ami biztos, hogy Riccardo Saponara és Matías Fernandez sérülés miatt nem játszik majd, ám vélhetően a Real Madriddal ellentétben a firenzeiek legalább az első félidőben viszonylag erős csapatot játszatnak majd.

Ami az esélyeket illeti, az oddsok beszédesek, ám vélhetően jó kis mérkőzés kerekedik majd a spanyol és az olasz óriás összecsapásából. Az sem véletlen, hogy a legalább három gólra csupán 1.40-es szorzóval fogadhatunk, hiszen az utolsó nyolc kiírásból hétszer is átlépték a határt, három ízben pedig nyolc gólig is eljutottak a felek.

[2596592] 2017-08-23 22:45:00 Real Madrid - Fiorentinax;