Sportfogadás

Ez a BL-selejtezők legtutibb tippje?

A Liverpool 2-1-es előnyből várhatja a Hoffenheim elleni hazai visszavágót a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Ha nincs Mark Uth 87. percben esett szépítő gólja a németországi mérkőzésen, akkor a Liverpool tulajdonképpen már a BL csoportkörében érezhetné magát, hiszen 0-2-ról az Anfield Roadon már gyerekjáték lett volna a továbbjutás kivívása. A Vörösök azért így sincsenek rossz helyzetben, hiszen az előny náluk van, ráadásul a két idegenben rúgott gól is nagyon sokat ér.

1x2    
Liverpool Döntetlen Hoffenheim
1.60 3.95 4.40

A visszavágó szorzói alapján az angol csapat komoly favoritja a találkozónak, hiszen Jürgen Klopp fiainak győzelme 1.60-as szorzóval fogadható, szemben Szalai Ádámék 4.40-es oddsával.

Mindkét együttes nyerni tudott a hétvégén, a Liverpool a Crystal Palace-t gyűrte 1-0-ra, míg a Hoffenheim a Werder Brement verte szintén ilyen arányban.

Ami a hiányzókat illeti, a Liverpoolnál Adam Lallana, Nathaniel Clyne és Danny Ings sérült, míg Philippe Coutinho továbbra is parkolópályán van, mivel egyelőre még mindig nem dőlt el, hogy megy vagy marad.

A vendégeknél még ennyi gond sincs, Kevin Akpoguma nem tagja a meccskeretnek egyedül. Az előzetes kezdők alapján Szalai Ádám a padon kezdhet, miután Gnabry, Kramaric és Wagner támadótrióval áll fel a Hoffenheim.

tippmixpro.hu

A magyar fogadók szerint elég egyértelmű, milyen végeredménnyel záródik az esti meccs, hiszen a Tippmixpro adatai szerint a három esélyesben beérkezett tétek 89 (!) százaléka várja a Liverpool sikerét és csupán 3 százalék a német csapatét.

[2600459] 2017-08-23 20:45:00 Liverpool - Hoffenheimx;