Premier League

Egy nő miatt rúghatják ki Contét a Chelsea-től

  • ivan

Az angol bajnoki címvédő Chelsea sportigazgatója Thomas Tuchelt látná szívesen Antonio Conte helyett a Stamford Bridge kispadján.

Bár a hétvégén nagyon fontos rangadót nyert meg a Chelsea a Tottenham ellenében, a londoni klub körül mégis izzik a levegő, miután a sajtóban napvilágot látott a hír, miszerint Antonio Conte elhagyhatja a csapatot.

Granovskaia döntött Conte sorsáról?

A pletykák alapját az adja, hogy állítólag Conte és a klubvezetés között számos súrlódás volt a nyári átigazolások miatt. A bajnoki keretből távozott John Terry és Nemanja Matics, a klub pedig végérvényesen megvált Juan Cuadradótól, Asmir Begovictól, Bertrand Traorétól és Christian Atsutól is, és akkor ott van még a Costa-ügy, ami alaposan megosztja a Chelsea-szurkolókat is.

Conte ugyanakkor a nyáron jó pár eurómilliót elkölthetett, többek között érkezett a csapathoz Álvaro Morata, Tiemoué Bakayoko, Antonio Rüdiger és Willy Caballero is, vagyis kívülről nincs látható jele annak, hogy gondok lennének a menedzsmentben.

A német Bild szerdai számában viszont azt írja, hogy Conte távozását már készítik elő, utódja pedig a tavalyi évben a Dortmundot dirigáló Thomas Tuchel lesz. A lap megjegyzi, hogy az edzőváltás kulcsfigurája Marina Granovskaia, a Cheslea klubigazgatója, aki nagyon komoly befolyással rendelkezik a Stamford Bridge-en mivel kiváló kapcsolat ápol a tulajdonos Roman Abramoviccsal.

A hír kirobbanása után a Chelsea-drukkerek dühödt csordaként estek neki a közösségi oldalakon Granovskaiának, mondván egy nő ne okoskodjon bele a futballba, ha pedig ennyire nincs szeme a szakmához, akkor talán neki kéne távoznia és nem Contét elküldeni.

Hogy mi lesz a sztori vége, az hamarosan kiderül, mindenesetre a Chelsea legközelebb vasárnap az Everton ellen lép pályára, a Kékek sikere pedig 1.40-es szorzóval fogadható a   -n. 

[2522764] 2017-08-27 14:30:00 Chelsea - Evertonx;
237903