Tipp

Az Andrások csatájában a sérült Bandi ellen fogadunk!

Csütörtök hajnalban a Los Angeles Angels és a Texas Rangers csoportrangadójával nyernénk.

Nagy küzdelem folyik a Texas Rangers és a Los Angeles Angels részéről is az AL Westben, mindkét gárda a Wild Card-pozíciókra hajt. Egyik csapat sincs rossz formában, és mivel a négymeccses széria eddig 1-1-re áll, alapvetően nem is lenne könnyű dolgunk, ha a győztesre akarnánk tippelni. A kezdő dobók személye azonban most is megmutatja, melyik oldalban is van érték.

A hazaiaknál ugyanis az az Andrew Heaney kezd, aki igencsak kérdéses, hogy milyen formában tér majd vissza. A balkezes pitcher 2015-ben egész jó szezont futott, 3.49-es ERA-val hozta le az évet, ám tavaly súlyos könyöksérülést szenvedett, amely 14 hónapig partvonalon kívülre tette őt. A hosszú rehabilitációt követően Heaney pénteken már kezdőként szerepelt a Baltimore Orioles ellen, ám a hét inning alatt bekapott öt run azt jelzi, kilométerekre van még a csúcsformájától.

Fotó: Orange County Register

Heaney természetesen optimistán nyilatkozott, ám kiemelte, némi túlzással új életet kellett kezdenie, újra kellett tanulnia az edzést, fejlődnie kellett abban, hogy óvja és vigyázzon a testére. Heaney egyébként kétszer játszott eddig a Rangers ellen és több, mint 5-ös ERA-val hozta le ezeket a találkozókat két éve.

A másik Andrew-nak, Cashnernek is akadtak problémái a szezon elején, ám nyaksérülése már a múlté, amelyet jó teljesítménnyel is "ünnepelt" meg. Noha a júniusa gyengén sikerült, az év többi hónapjában teljesen rendben van a játéka, áprilisban, májusban, júniusban és augusztusban is 3 körüli ERA-val dolgozik, ami igen kiegyenlített, megbízható játékra vall. Az, hogy a mérlege 7-9, már inkább a csapat hibája, mintsem az övé.

Cashner utolsó két idegenbeli mérkőzése ugyan nem sikerült jól, de formája igencsak biztató, ráadásul eddig négyszer játszott az Angels ellen is mindössze 2.70 az ERA-ja.

Idén a csapatok eddig tizenegyszer találkoztak, a Rangers eddig hat, az Angels öt győzelmet számlál, míg LA-ben a mérleg 3-2 a Rangersnek. Reményeink szerint a texasiak tovább tudják növelni előnyüket, amelyre az oddsok ismeretében mindenképpen megéri fogadni.

hatharom.com
Texas Rangers
@2.15
FH: 04:05