Átigazolás

Monacóban már fenyegetik Mbappét

A szurkolók nagyon nem lennének boldogok, ha a fiatal tehetség aláírna a PSG-hez.

Egyre közelebb kerül Kyliban Mbappé a PSG együtteséhez, olyannyira, hogy a 18 éves szupertehetség klubváltására már csak 1.10-es oddson fogadhatunk az egyik nemzetközi fogadóirodánál. A tárgyalások állítólag már javában zajlanak, Mbappé pedig már nem is látogatja a Monaco edzéseit. Mindezeket figyelembe véve valóban csak órák, napok kérdése és Mbappé aláír a legnagyobb riválishoz. Azonban a hercegségben ennek nem igazán örülnek.

Mbappé eddig mindössze 41 bajnokin lépett pályára a Monacóban, amelyeken 16 gólt szerzett.

A Monaco fanatikusai ugyanis kedden közleményt jelentettek meg, amelyben burkoltan megfenyegették a játékost.

Fotó: The Sun

"Felháborító, hogy milyen számok repkednek folyamatosan a médiában Kyliban Mbappéval kapcsolatban. Ennyi pénzt egyetlen futballista sem ér. A játékos hozzáállása és magatartása azonban elfogadhatatlan számunkra. Olyan igényeket támaszt a klub felé, amelyek néhány mérkőzés után, anélkül, hogy bármit is bizonyított volna, irreálisak.

Szeretnénk emlékeztetni Kyliban Mbappét: egyetlen játékos sem állhat az AS Monaco FC neve fölött!

Mindezek tudatában szeretnénk kérni a vezetőségünket, hogy hozzák meg végleges döntésüket a játékossal kapcsolatban és semmiképpen se erősítsék meg az egyik bajnoki riválisunkat. Mióta új csapat dolgozik a klub élén, bebizonyították kompetenciájukat és olyan csapatot építettek, amely megvédheti a tavaly megszerzett szenzációs bajnoki címet. Mbappéval vagy Mbappé nélkül" - áll az ultrák közleményében.

A monacói szurkolók tehát igencsak egyértelműen a játékos és az elöljárók tudtára adták, hogy Mbappét külföldre kell eladni, a PSG-hez nem távozhat. Ha viszont mindez mégis megtörténik, akkor jaj a francia zseninek, ha majd a II. Lajos Stadionban kell pályára lépnie párizsi mezben.

   
  1 x 2
PSG-St. Etienne 1.08 9.00 23.00
Monaco-Marseille 1.55 3.90 5.50

A Ligue 1-t hibátlanul kezdő Monacóra hétvégén kőkemény rangadó vár, hiszen Falcaóék a megerősített Marseille-t fogadják hazai pályán, míg Neymarék a harmadik 100%-os csapat, a Saint-Étienne ellen lépnek pályára.

238054