Spanyol foci

Idén nem lesz Real-Barca versenyfutás a bajnoki címért?

Noha a Barcelona gond nélkül tudott nyerni, az oddsok alapján nagyot csökkent a bajnoki címük esélye.

Hétvégén lezajlott a La Liga első fordulója, a két gigász, a Barcelona és a Real Madrid magabiztos győzelmének köszönhetően rögtön el is foglalta az első két helyet. Egy játéknapot követően persze még butaság lenne messzemenő következtetéseket levonni a tabellából, mindenesetre a fogadóirodák igencsak meglepő mértékben változtatták meg szorzóikat a végső sikert illetően.

Fotó: kikigist.com

Noha a katalán gárdánál továbbra is lóhalálában keresik Neymar méltó utódját, valamint Luis Suárez sérülése is még több hét, mire rendbe jön, aligha ennek köszönhető a bukmékerek pálfordulása. Az első játéknapot megelőzően ugyanis szinte még azonos oddsokat kínáltak a bukik a végső sikerekre, míg kedd reggelre már toronymagas favoritnak lehet kikiáltani a madridiakat - 1.60-ra csökkent Ronaldóék szorzója, míg 2.40-re nőtt Messiéké. Ez alátámasztja, hogy jó ötlet volt már a szezon előtt, 1.90-es szorzón megfogadni a Blancók címvédését.

De nem a bajnokesélyes csapatok körüli oddsváltozás az egyetlen érthetetlen ingadozás, a döntetlennel kezdő Atlético Madrid szorzója 33.00-ról 31.00-re csökkent, noha a fővárosi gárda vélhetően hetekre elveszítette legfontosabb játékosát, Antoine Griezmannt is.

Hétvégén izgalmas mérkőzésekkel folytatódnak a spanyol bajnokság küzdelmei, hiszen a Real Madrid azt a Valenciát fogadja, amely ellen szinte minden évben hullajt legalább két pontot, míg a Barcelona ellenfele az az Alavés lesz, amely tavaly három ponttal távozott a Nou Campból.

A magyar állami bukmékernél 1.44-szeres pénzt nyerhetünk a két óriás sikerével.

Ki nyeri a La Ligát?
   
Real Madrid 1.60
Barcelona 2.40
Atlético Madrid 31.00
Sevila 150.00
2017-08-25;87
2017-08-26;87
2017-08-27;87
240918