Európa Liga

A Partizannál három Vidi-játékostól tartanak

  • ivan

Csütörtökön folyatódik a Videoton és a Partizan Belgrád harca az Európa Liga főtáblájáért.

Gól nélküli döntetlennel záródott a Partizan Belgrád és a Videoton múlt csütörtöki mérkőzése, így a felcsúti visszavágó előtt is teljesen nyílt maradt a párharc a második számú európai kupasorozat csoportköréért.

1x2    
Videoton Döntetlen Partizan
2.35 2.95 2.90

A fogadóirodák szerint a magyarországi visszavágón egy hajszállal a Videoton az esélyesebb, de mindez csak a 90 percre vonatkozik, hiszen a továbbjutás szempontjából már a szerb bajnok a favorit.

Ki jut tovább?
Videoton Partizan
2.00 1.65

Az biztos, hogy a tét óriási, hiszen aki továbbjut az a főtáblás szereplésért közel 800 millió forintnak megfelelő összeget kap majd az UEFA-tól, de a csoportkörben szerzett pontok és győzelmek után újabb eurómilliókat lehet még kaszálni.

Jevotics a Videoton támadóitól tart / fotó: partizan.rs

Természetesen mindkét oldalon nagy a várakozás a visszavágó előtt. A szerbek egyik kulcsjátékosa, Marko Jevotics a Partizan honlapjának nyilatkozott az esélyekről és arról, mire és kire kell figyelniük a második találkozón.

"Az teljesen egyértelmű, hogy most már jobban ismerjük a Videoton, mint az első meccset megelőzően. A szakmai stábbal közösen kielemeztük az első meccs hibáit és a pozitívumait. A 0-0-s döntetlen nem is igazán jó és nem is igazán rossz eredmény a számunkra. A lényeg, hogy ez a párharc 180 percig tart és még csak a felén vagyunk túl' - fogalmazott Jovetic, aki szerint az, hogy volt edzőjük irányítja a Vidit, megnehezíti a Partizan dolgát.

"Nikolics sokat tud rólunk, az első meccsen sikeresen megállították a támadásainkat, de ugyanakkor a védekezünk ellenszerét nem tudta megtalálni. Szerintem a visszavágón nyíltabban kell majd játszania a Videotonnak, szerintem sokat nyíltabb meccs is lesz, mint az első volt.  A Videoton egy stabil csapat, amely tudja, hogy mit akar játszani. A legnagyobb veszélyt a támadóik jelentik a számunkra, Lazovics, Scepovics és a rendkívül erős Henty is remek képességekkel rendelkezik" - fogalmazott a középpályás.

A Videoton - Partizan találkozót csütörtök este 20 órától rendezik meg a Pancho Arénában, a mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti!

[2600493] 2017-08-24 20:00:00 Videoton - Partizan Belgradx;