Átigazolás

Kiszivárogtak Mbappé párizsi szerződésének részletei

A L'Equipe hétfői számában arról írt, hogy Mbappé már közel egy hete nem látogathatja a Monaco edzéseit.

Egyre biztosabbá válik, hogy Kylian Mbappé a PSG-hez szerződik. A legnagyobb francia napilap hétfői számában arról számolt be, hogy a 18 éves támadó múlt hét kedd óta nem látogathatja a Monaco edzéseit.

Bár a Monaco rendkívül kemény tárgyalópartnernek tűnik a támadó ügyében, a lap szerint a játékos és klubja viszonya végérvényesen megromlott, így az biztos, hogy Mbappé nem a Monaco színeiben lép pályára legközelebb. A L'Equipe újságírója azt is hozzáteszi, hogy bár a hercegségbeliek nagyon nem szerették volna a legnagyobb rivális PSG-nek eladni a csatárt, a befutó mégis a párizsi sztárcsapat lesz, amely 180 millió eurót fizet majd a támadóért. 

Korábban a Real Madrid is bejelentkezett Mbappé játékjogáért, ám a PSG egy új szintre emelte az átigazolási politikáját, amikor Neymarért 222 millió euró letett az asztalra a Barcelonának, így még a királyi gárda sem akar belemenni egy licitháborúba a franciákkal.

A L'Equipe egyébként arról is ír, hogy Mbappé ötéves szerződést köt a PSG-vel, ahol szerződésébe belefoglalják a garantált játékidőt is.

 

A Monaco és a PSG versenyfutása a hétvégén is folytatódott a francia bajnokságban, a címvédő 1-0-s győzelmet aratott a Metz otthonában, míg a fővárosiak Neymar parádéjának is köszönhetően 6-2-re kiütötték a Toulouse-t.

238054