Angol foci

Ez a statisztika mutatja, mekkorát fejlődött a MU

  • ivan

Nagyon bekezdett a Manchester United az angol bajnokságban, a két forduló alatt rúgott nyolc gól komoly bizakodásra adhat okot Mourinhónak.

Mourinho ábrázata csalóka, a portugálnak nincs miért fintorognia / facebook.com/manchesterunited

Ahogy arról szombaton is írtunk, bajnokesélyes formában kezdte az angol Premier League idényét a Manchester United, a Vörös Ördögök a West Ham United után a Swansea-t is 4-0-ra ütötték ki. José Mourinho együttese így két forduló után vezeti az angol bajnokságot, de ami még inkább örömmel töltheti el a portugál menedzsert, hogy a United végre elkezdett gólokat termelni.

A tavalyi idényben a MU a 38 forduló alatt összesen 54 gólt tudott szerezni, míg idén két kör után 8-nál jár, vagyis már most meglőtte a tavalyi termés 15 százalékát.

Fokozhatja az elégedettséget, hogy a nyolc találaton négy játékos osztozkodott, a nyári szerzemény Lukaku pedig máris a góllövőlista élére ugrott. Két gólnál jár Paul Pogba és Anthony Martial is - vagyis a kulcsembereknek gondolt játékosok a jelek szerint végre magukra találnak.

Na persze a meccsenként négy gólt tartani szinte lehetetlen küldetés, főleg, hogy egyre keményebb ellenfeleket sodor a United útjába a sorolás. Hétvégén például a két évvel ezelőtti bajnok Leicester City látogat az Old Traffordra, a    pedig 1.25-ös szorzóval fogadható a Vörös Ördögök sikere. 

[2522768] 2017-08-26 18:30:00 Manchester United - Leicesterx;
237903