Sportfogadás

Ennyire tuti a City győzelme?

Tízből nyolc Tippmixpro fogadó szerint a Manchester City legyőzi az Everton együttesét.

A fogadók szerint biztos, hogy nyer a City hétfőn este. - Fotó: twitter.com/mancity

Hétfőn este, a Manchester City-Everton mérkőzéssel zárul a Premier League második fordulója. Mindkét csapat győzelemmel indított az angol bajnokságban, a hazaiak a Brighton, míg a vendégek a Stoke együttesét győzték le az első körben.

Azóta az Everton egy mérkőzést játszott, s csütörtökön a Hajduk Splitet győzték le Ronald Koeman fiai, akik idén mind a négy tétmeccsüket behúzták, vagyis önbizalommal telve várják a hétfő esti összecsapást. Arról nem is beszélve, hogy a felek utolsó három egymás elleni bajnoki találkozóján a liverpooliak veretlenek maradtak, januárban pedig 4-0-ra győztek.

1x2    
Manchester City Döntetlen Everton
1.27 5.30

9.50

A felek közt ugyanakkor egyértelmű minőségbeli különbség van a hazaiak javára, akik a nyáron tovább erősödtek, így nem meglepő az, hogy a Manchester City a hétfői mérkőzés toronymagas favoritja, a hazaiakra átlagosan 1.27-szeres szorzón fogadhatunk. A    -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok is a házigazdát favorizálják, méghozzá olyannyira, hogy a fogadók 79 százaléka (!) vár hazai győzelmet, a döntetlenre a tétek 13, míg a vendégek sikerére a fogadók mindössze nyolc százaléka tett fel pénzt. Vajon igazuk lesz a fogadóknak és nyerni tud a City, vagy az Everton ismét kibabrál Pep Guardioláékkal?

A mérkőzésről ide kattintva még több információt találhatsz!

[2522758] 2017-08-21 21:00:00 Manchester City - Evertonx;