Heti műsor

A héten eldől, hogy lesz-e magyar csapat az Európa Liga csoportkörében

Kialakul a BL- és az EL-mezőnye, de lesz még Vidi-Fradi, Liverpool-Arsenal és Roma-Inter derbi is. Heti műsor.

Csütörtökön a Partizant, vasárnap a Fradit fogadja a Videoton. - Fotó: vidi.hu

A hét eseményei

Az előttünk álló héten a hetedik fordulót rendezik az NB I-ben, majd két hétre szünetre vonul a bajnokság a vb-selejtezők miatt. Szombaton Balmazújváros-Újpest, Diósgyőr-Mezőkövesd, Haladás-Puskás Akadémia, Vasas-Paks és Honvéd-Debrecen meccseket tartanak, míg vasárnap jön az első igazi rangadó, a Videoton és a Ferencváros összecsapása.

A hét folyamán az NB I-es mérkőzésekkel oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

[2538926] 2017-08-27 19:30:00 Videoton - Ferencvárosx;

A héten a Bajnokok Ligája és az Európa Liga playoffkörének visszavágóit rendezik. A legrangosabb európai kupasorozat magyar érdekeltségű csapatainak nem sok esélye van a továbbjutásra, Kleinheisler Lászlóék 0-5-ről várják a Celticet (H: 2.65 D: 3.20 V: 2.40), Szalai Ádámék egygólos hátrányból utaznak az Anfield Roadra (H: 1.55 D: 4.05 V: 4.75), míg Korhut Mihályék ugyan előnyből várják a szlovéniai visszavágót (H: 2.35 D: 3.10 V: 2.75) a Maribor otthonában, azonban a hazaiaknak egy gól is elég az üdvösséghez. 

Az Európa Ligában minden magyar érzelmű fanatikus Felcsútra figyel, ahol a Videoton a Partizan Belgrád (H: 2.40 D: 3.20 V: 2.65) elleni visszavágóját játssza. A felek Szerbiában gól nélküli remit hoztak össze, azaz minden esélye megvan a fehérvári csapatnak arra, hogy kiharcolja a továbbjutást, és bejusson a sorozat csoportkörébe.

A Videoton Európa Liga-találkozójával bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2600493] 2017-08-24 20:00:00 Videoton - Partizan Belgradx;

Angliában a második forduló zárómeccsét hétfőn rendezik, a Manchester City az Everton (H: 1.30 D: 5.20 V: 8.40) gárdáját fogadja. Hétvégén viszont már a harmadik forduló következik, amikor is az alábbi mérkőzésekre lesz érdemes odafigyelni: Bournemouth-Manchester City, Manchester United-Leicester, Chelsea-Everton, Liverpool-Arsenal, Tottenham-Burnley.

Németországban a második forduló jön a Bundesligában, Szalai Ádámék a Leverkusen, míg Dárdai Pálék a Dortmund otthonába látogatnak. Gulácsi Péterék a Freiburg együttesét fogadják, a Bayern München pedig a Werder Bremenhez utazik.

Spanyolországban a nagyok közül a Barcelona az Alavés otthonában vizitál, az Atlético Madrid a Las Palmashoz utazik, míg a Real Madrid a forduló zárómérkőzésén a Valencia együttesét fogadja a Santiago Bernabéúban.

Olaszországban Nagy Ádámék a Benevento csapatához utaznak a második kör nyitómeccsén. A nagyok közül a Juventusnak Genovában lesz jelenése, a Lazio a Chievóhoz utazik, míg a Napoli az Atalantát, a Milan pedig a Cagliarit fogadja. A Serie A első valamire való rangadóján pedig a Roma és az Inter feszül egymásnak a Stadio Olimpicóban.

A topligás találkozókkal, illetve a BL- és az EL-ütközetekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2522767] 2017-08-27 17:00:00 Liverpool - Arsenalx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás, illetve BL- és EL-találkozókra lesz érdemes fogadni, továbbá az NB II-re, ahol például dupla fordulót rendeznek a héten. Szerdán az MTK szolnoki vendégjátéka viszi a prímet, míg vasárnap a Siófok-Gyirmót, a Győr-Békéscsaba és a Kazincbarcika-Nyíregyháza meccsekre lesz érdemes odafigyelni. Az MLB-ben a szokásoknak megfelelően dömping lesz, a magyar férfi kosárlabda-válogatott felkészülése a finisbe ér, de a tenisz szerelmesei is el lesznek kényeztetve a héten, hiszen megannyi torna kerül megrendezésre, ráadásul megkezdődik a selejtező az idei utolsó Grand Slam-viadalra, vagyis az US Openre!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!