Sportfogadás

A tippelők szerint folytatódik a Chelsea rossz szériája

  • MVB80

Kétszer olyan esélyes a Tottenham a londoni rangadón, mint a címvédő? A Tippmixpro fogadói így érzik.

A tavalyi angol bajnokság első és második helyezettje találkozik egymással vasárnap délután, a bajnok Chelsea a Tottenham vendége lesz. Ellentétes előjelekkel készül a meccsre a két csapat, a Spurs 2-0-ra győzött a feljutó Newcastle ellen, míg a Chelsea nagyot betlizett, otthon kapott ki 3-2-re a Burnley ellen.

1x2    
Tottenham Döntetlen Chelsea
2.10 3.25 3.35

Ahogy azt a meccs felvezetésében is jeleztük, a Chelsea-nél sok a hiányzó, sérülés vagy eltiltás miatt Gary Cahill, Eden Hazard, Cesc Fábregas, Pedro, Tiemoue Bakayoko és Diego Costa sem játszhat, kérdés, ezt elbírja-e a csapat.

Tudjuk, hogy Antonio Conte, a Chelsea olasz edzője impulzív, temperamentumos szakember, úgyhogy gyanítjuk, hogy egész héten azt sulykolta játékosaiba, hogyan tudják legyűrni a városi riválist.

Kantéra és Allira most is főszerep vár

A Tottenham otthonában 2012 októberében nyert utoljára a Chelsea, akkor 4-2 lett a vége, azóta két döntetlen (0-0, 1-1) és két Spurs-siker született (5-3, 2-0).

A  fogadói szerint most sem törik meg ez a rossz sorozat, ugyanis a meccsre tippelők 56 százaléka úgy érzi, Harry Kane és társai besöprik a három pontot. A döntetlenre a fogadók 16, a vendégsikerre 28 százalékuk tippelt.