Premier League

Többek közt a Liverpool és az Arsenal meccsével nyernénk

A Leicester, a Liverpool és az Arsenal meccsire fogadunk szombaton. Az odds bő négyszeres.

Gólokat várunk a Liverpool meccsén. - Fotó: twitter.com/lfc

Liverpool-Crystal Palace
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Két tétmérkőzésen van túl idén a Liverpool együttese, s mindkettő gólgazdagra sikerült. A múlt heti bajnoki meccse hat gólt hozott a Vörösöknek, a hétközi, Hoffenheim elleni BL-ütközet pedig hármat. Szerintünk nem szakad meg a sorminta, s ismét legalább három találat születik Jürgen Kloppék meccsén.

Merthogy a Liverpool és a Crystal Palace az utóbbi években rendre gólgazdag találkozókat játszott, a felek utolsó tíz egymás elleni tétmeccsén rendre született minimum három gól. A londoni alakulat védelme ráadásul ingatag lábakon áll, egy hete az újonc Huddersifeld ellen kaptak hármat Frank de Boerék. A Palace-nak tehát javítania kellene, amire mutatkozik esély, hiszen tavaly nyerni tudtak a Sasok az Anfield Roadon.

A 'Poolnál is csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény szombaton, köszönhetően a watfordi pontvesztésnek. Ezért, illetve az eddig elhangzottak miatt szerintünk nagy esély mutatkozik arra, hogy a felek meccse ismét legalább három gólt hoz.

[2522757] 2017-08-19 16:00:00 Liverpool - Crystal Palacex;

Leicester-Brighton
Tipp: Leicester
Odds:
 1.70 @ Tippmixpro

Noha a felek legutóbbi két találkozása alkalmával - a 2013-2014-es szezonban -, a Brighton bucira verte a Leicestert, azóta nagyon fordult a világ, s szerintünk a Rókák nyernek ezúttal.

A hazaik ugye azóta bajnokok lettek a Premier League-ben 2016-ban, majd jött egy csalódást keltő idény, s noha az Arsenal elleni vereséggel nyitották az idei szezont, a múlt heti meccsére építhet a City. Craig Shakespeare együttese jól játszott Londonban, s egy pontra minimum rászolgált volna, de végül az Ágyúsok mázlival behúzták azt a meccset. A Brightonnak viszont voltaképp köze nem volt a Manchester City elleni találkozóhoz, 70 percig bírta Chris Hughton együttese a nyomást, aztán jöttek a védelmi hibák, s végül kettővel kikaptak.

Noha ezúttal papíron több esélye van a Brightonnak a pontszerzésre, mint egy hete, ám szerintünk az újonc továbbra is pont nélkül marad. A Leicester minőségibb csapat, ráadásul hazai pályán játszhat, ahol még a tavalyi pocsék szezonjában is kiválóan teljesített.

[2522756] 2017-08-19 16:00:00 Leicester - Brightonx;

Stoke-Arsenal
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

Jól indult az Arsenal szezonja, hiszen behúzta az Angol Szuperkupát a Chelsea ellen, majd a Leicester ellen győzött a Premier League-ben, ráadásul úgy, hogy a 82. percben még vesztésre állt. Arséne Wengeréknek a hajrában begyűjtött siker önbizalmat adhat a folytatásra, ráadásul egyre kevesebb a sérült az együttesben, úgy néz ki, hogy a csapat első számú sztárja, Alexis Sánchez is játszhat szombaton.

Ezzel szemben a Stoke 1-0-ra kikapott a formálódó, átalakuló Everton otthonában, úgy, hogy a Fazekasok gyakorlatilag semmit sem mutattak. Igaz, Mark Hughes együttese gyengült a nyáron, aminek köszönhetően a héten erősítettek, kölcsönvették a PSG-től Jesét, ám a spanyol játékos még nem biztos, hogy bemutatkozik új csapatában.

Az elmúlt években a felek összecsapásain egyértelművé vált az Arsenal dominanciája, májusban például 4-1-re nyertek az Ágyúsok Stoke-ban. Ezúttal is a vendégek az esélyesebbek, akiknek egyértelműen jobb csapatuk van, ráadásul önbizalommal telve várják a hétvégi ütközetet, így szerintünk be is húzzák a találkozót.

[2522759] 2017-08-19 18:30:00 Stoke City - Arsenalx;
hatharom.com
Liverpool-Crystal Palace Több, mint 2,5 gól
Leicester-Brighton Leicester
Stoke-Arsenal Arsenal
@4.59
Fogadási határidő: 16:00