Tipp

Maratoni meccsből profitálnánk

  • Cesc18

Nem ígérkezik rövid mérkőzésnek John Isner és Grigor Dimitrov elődöntője Cincinnatiben.

A torna előtt vélhetően nem sokan tippeltek volna arra, hogy a felső ágon Nick Kyrgios és David Ferrer, míg a tábla alsó dekádjában John Isner és Grigor Dimitrov néz majd farkasszemet egymással a döntőért. 

Megszakadt ezzel a nagy négyes uralma, Cincinnatiben ugyanis legutóbb 2006-ban fordult elő, hogy a fináléba a Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray, Novak Djokovics kvartettből senki nem tudta beverekedni magát. 

Négy év után lehet ismét amerikai a döntőben, 2013-ban éppen Isner volt az, aki nagyon közel került a trófeához. A 211 centis óriás magabiztosan menetelt a héten, igaz, a nagyobb nevek mind kihullottak az útjából, így fiatal honfitársai testén keresztül jutott el a négy közé. Dimitrov már teljesen más kaliber, mint az eddig legyőzött ellenfelei.

Várom már a meccset, Grigor remek formában játszik, több könnyű győzelmet aratott. Azt hiszem mindketten remek fizikális állapotban vagyunk és magabiztosan léphetünk pályára. Nagyon kemény összecsapást várok.

- mondta Isner, aki a héten még egyszer sem veszítette el a szervajátékát. Dimitrovnak sem lesz egyszerű brékelnie az amerikait, simán benne van a pakliban, hogy mindegyik szett sorsásról rövidítés dönt.

A bolgár egyébként ugyancsak ihletett formában teniszezik, sok időt ő sem töltött eddig a pályán, pedig többek között Juan Martín del Potróval is találkozott. Dimitrovnak is kedvelt helyszíne Cincinnati, tavaly ugyancsak elődöntőzött. 

Az oddsmesterek Dimitrovot hozták ki favoritnak, akinek valóban nagyon sül a keze, de Isnert hazai pályán óriási hiba lenne leírni. Komoly önbizalommal léphet pályára az amerikai, az adogatása pedig kisegítheti a nehéz pillanatokban. 

A 24.5-ös line jól mutatja, hogy a fogadóirodák sem várnak rövid meccset. 1.70-ért azonban nem különösebben tetszetős az over, érdemes inkább egy döntő szettes eredményben gondolkozni. 

John Isner-Grigor Dimitrov
hatharom.com
Dimitrov 2-1-re nyer
@3.50
Fogadási határidő: 20:00