Spanyol foci

Bátor tippel próbálkozunk a Barca meccsén

  • ivan

A Barcelona számára is elrajtol a spanyol bajnoki idény, a katalánok a Betist fogadják a Nou Campban. Ernesto Valderdének jó pár hiányzója lesz, így pedig nem írjuk le teljesen a vendégeket.

Az elmúlt napokban a Barcelona uralta a nemzetközi sportsajtót és a közbeszédet focis berkeken belül, hiszen a jelek szerint a gránátvörös-kékek az utóbbi évek egyik legnehezebb idénye elé néznek.

Neymar elvesztése majd a Real Madrid elleni Szuperkupa-finálé rávilágított, hogy változások szükségesek a Nou Campban, ám az átigazolások terén továbbra is gondban van a Barcelona, komoly sztárjátékos egyelőre nem csatlakozott a csapathoz. Legutóbb már arról cikkezett a madridi sajtó, hogy Messi nem is írta alá az új szerződését, ami további aggodalmat szított a Barca-szurkolók körében.

1x2    
Barcelona Döntetlen Betis
1.15 7.20 14.00

Vasárnap este mindenesetre bajnoki vár a csapatra, az ellenfél pedig a Real Betis lesz. A sevillaiak nagyon komoly felkészülésen vannak túl, a nyári szünet során 12 (!) edzőmeccset játszottak, az ellenfelek között pedig megtaláljuk az Intert, a Milant, a Stuttgartot és a Besiktast is. A sok meccsre szükség is volt, hiszen jó pár változás akadt a keretben. Az érkező oldalon több kipróbált harcost is találunk, közülük Christian Tello, Javi García és Antino Barragan jelentheti a legnagyobb erősítést.

Jelen pillanatban a Barcelona győzelmére kínált 1.15-ös szorzó egyáltalán nem tűnik nagy fogásnak. A katalánok a Real Madrid ellen nem mutattak valami sokat, sőt, és egyelőre nehéz megmondani, mekkora fejlődést tudtak produkálni ez alatt a néhány nap alatt.

Az semmiképp nem növeli a katalánok esélyeit, hogy Suárez, Iniesta, Piqué is sérüléssel bajlódik a kulcsemberek közül.

A csatársorban így Messi mellett Alcacer és Deulofeu kaphat helyet, a középpályán pedig André Gomes juthat szóhoz Ivan Rakitic és Sergio Busquets mellett. A védelemben Piquét Aleix Vidal helyettesítheti.

[2580537] 2017-08-20 20:15:00 Barcelona - Betisx;5

Az előjelek tehát nem túl kedvezőek, ám ezzel együtt megnyerheti a meccset a Barca. A Betis ellen legutóbbi 12 (!) hazai találkozót egyébként megnyerték a katalánok, de a legutóbbi öt barcelonai találkozás során négyszer is gólt tudott lőni a sevillai alakulat.

Véleményünk szerint a vasárnapi ütközetre is jó választás lehet a mindkét csapat szerez gólt opció, amelyre jelenleg közel kétszeres oddsot kapunk a magyar fogadóirodánál.

Barcelona - Betis
hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.90
Fogadási határidő: vasárnap 20:15
[2580537] 2017-08-20 20:15:00 Barcelona - Betisx;