Nemzetközi foci

Óvatosan pakold a Monaco, Pool és a Dortmund meccsét!

Továbbra sem tudni, mi lesz Kylian Mbappéval, Ousmane Dembélével és Philippe Coutinhóval. Az biztos, hogy a hétvégén nem játszanak.

Még mindig nem tudni, hol folytatja Kylian Mbappé, a Monaco 18 éves csatára, aki az előző szezonban robbant be, amikor a bajnokságban 15, a Bajnokok Ligájában pedig 6 gólt szerzett.

A fiatal támadó megszerzésére sokáig a Real Madrid tűnt a legesélyesebbnek, aztán emlegették vele kapcsolatban az Arsenalt is, most pedig a PSG áll hozzá a legközelebb.

Legutóbb még a kispadon ült, most már keretben sincs

A bajnoki címvédő Monacónál úgy döntöttek, hogy amíg nem dől el Mbappé sorsa, addig a támadó nem lép pályára náluk. Az előző fordulóban, a Dijon ellen megnyert meccsen így csak a kispadon ücsörgött az ifjonc, most pedig kiderült, hogy a Metz elleni bajnokira már a keretbe sem válogatott be Leonardo Jardim edző.

1x2    
Metz Döntetlen Monaco
9.00 5.00 1.30
Fogadási határidő: 08.18 20:45

„Mbappé nincs jó formában jelenleg” – nyilatkozta Jardim, amit felfoghatunk úgy is, hogy elismerte, a Monaco nagyjából lemondott arról, hogy megtartsa a játékost.

A Monaco Mbappé nélkül is jól teljesített, a Dijon ellen a triplázó Radamel Falcao vezérletével 4-1-re győzött, és két forduló után még százszázalékos.

Mbappéhoz hasonló cipőben jár a Barcelona két kiszemeltje, Ousmane Dembélé és Philippe Coutinho is. Dembélét a Dortmund eltiltotta, miután nem jelent meg a csapat edzésén, így kihagyja a Bundesliga hétvégi nyitányát is, amikor a Borussia a Wolfsburg vendége lesz.

1x2    
Wolfsburg Döntetlen Barcelona
3.85 3.75 1.80
Fogadási határidő: 08.19 15:30

Coutinho jelenleg nem is edz együtt a liverpooli társakkal, mert bár a klub ragaszkodott hozzá, hogy nem eladó, ő mindenképp menni szeretne, és be is nyújtott átigazolási kérelmet. A Liverpool Coutinho nélkül 3-3-as döntetlent játszott a Watforddal, aztán 2-1-re nyert a BL-selejtezőben a Hoffenheim ellen.

Egyértelmű, hogy a mostani helyzet senkinek sem jó, sem a játékosoknak, sem a kluboknak, de valahol érhető a csapatok megoldása, hogy az edzők nem akarnak olyan valakit pályára küldeni, akire a jövőben már nem számíthatnak, és fejben már máshol jár.

1x2    
Liverpool Döntetlen Crystal Palace
1.35 4.85 7.50
Fogadási határidő: 08.19 16:00