Barcelona

Hoppá, Messinek nincs is meg az új szerződése!?

  • ivan

Spanyol sajtóhírek szerint Lionel Messi még nem írta alá az új szerződését a Barcelonával. Ha a katalánok nem igazolnak nagy nevet, akkor nem is fogja.

Messi kivárásra játszik?

Bár júliusban a Barcelona büszkén jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Lionel Messivel, most kiderült, hogy az argentin támadó még nem írta alá az új megállapodását. Sajtóhírek szerint Messi kikötötte, hogy csak abban az esetben teszi ezt meg, ha a klub igazol legalább egy topjátékost Neymar pótlására, de leginkább Ángel Di María, Antoine Griezmann és Paulo Dybala került a támadó kívánságlistájára. A madridi Diario Gol azt írja, az argentin türelmetlenebb a csapat sorsának alakulása miatt, emiatt pedig a jövője is egyre bizonytalanabbá válik.

A Barcelona menedzsmentjéből Robert Fernandez technikai igazgató reagált a hírekre, de a klubvezető szerint nincs semmi gond, már csak formalitásról van szó. "Minden részlet ki van dolgozva, csupán az aláírás hiányzik. Meglepődnék, ha nem kerülne rá sor" - kommentálta röviden a dolgot.

Barcelonában kisebb sokként érte a szurkolókat, hogy a húzóembernek számító Neymar elfogadta a PSG ajánlatát és elhagyta a klubot. Ezt követően a katalánok a Real Madrid elleni Szuperkupa-döntőben kettős vereséget szenvedtek, ami után Gerard Piqué arról beszélt, hogy 9 év után először érezte, hogy a királyi gárda magasabb szinten van a Barcánál. A bajokat tetézendő, csütörtökön derült ki, hogy Luis Suárez térdsérülése miatt közel egyhónapos kényszerpihenő vár az uruguayira.

A krízishelyzetet csak tetézheti a Messi-ügy, bár miután a madridi lap dobta le a bombát, az is lehet, hogy csak további hangulatkeltésre tettek kísérletet.

A Barcelona idáig elég passzív volt az átigazolási piacon, Gerard Deulofeu, Nelson Semedo és Paulinho eddig a legnagyobb nevek az érkező oldalon, de továbbra is kérdőjeles Ousmane Dembelé és Philippe Coutinho sorsa. A Dortmund és a Liverpool támadóját hetek óta kerülgeti a Barcelona, de egyelőre nem tudta tető alá hozni az üzleteket, pedig a hírek szerint mindkét játékosért több, mint 100 millió eurót perkálna le a katalán óriás.

Messiék vasárnap este a Betis együttesét fogadják a Nou Campban, s a     szerint a Barcelona a mérkőzés toronymagas favoritja, ugyanis a hazaiakra mindössze 1.15-szörös szorzón fogadhatunk.

1x2    
Barcelona Döntetlen Betis
1.15 7.20 14.00
[2580537] 2017-08-20 20:15:00 Barcelona - Betisx;