Sportfogadás

Borítékolható a Bayern győzelme?

A Tippmixpro fogadói szerint a Bundesliga nyitómeccsén a Bayern München biztosan legyőzi a Leverkusent hazai pályán.

A fogadóknál tuti a Bayern sikere pénteken. - Fotó: twitter.com/fcbayern

Pénteken megkezdődik a Bundesliga 2017-2018-as idénye, a szokásoknak megfelelően a nyitómeccset az előző idény bajnokcsapatának otthonában rendezik. A szezon első mérkőzésén tehát a címvédő Bayern München a mögöttünk hagyott évad 12. helyezettjét, a Leverkusent látja vendégül.

A hazaiak már két tétmérkőzésen is túl vannak, a Német Szuperkupát büntetőkkel húzták be a Dortmund ellen, majd a Német Kupában a harmadosztályú Chemintz együttesénél nyertek 5-0-ra. A Leverkusen is pályára lépett az utóbbi sorozatban, azonban alaposan megszenvedett a szintén harmadik ligás Karlsruhe otthonában, hiszen csak hosszabbítást követően tudta kicsikarni a továbbjutást.

A felek az elmúlt szezonban kétszer találkoztak, Leverkusenben gól nélküli remit hoztak össze, míg Münchenben a Bayern nyert 2-1-re. Utóbbi eredmény abszolút nem volt meglepő, hiszen a bajoroknak zsinórban az volt a negyedik sikerük hazai pályán a Gyógyszergyáriakkal szemben.

1x2    
Bayern München Döntetlen Leverkusen
1.22 5.75

11.50

Mindezek után, illetve figyelembe véve a két fél közti különbséget, abszolút nem meglepő az, hogy a Bayern München a pénteki mérkőzés toronymagas favoritja, hiszen a hazaiakra átlagosan 1.22-szeres szorzón fogadhatunk. A    -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok is a házigazdát favorizálják, méghozzá olyannyira, hogy a fogadók 86 százaléka (!) vár hazai győzelmet, a döntetlenre a tétek tíz, míg a vendégek sikerére a fogadók mindössze négy százaléka tett fel pénzt.

[2543913] 2017-08-18 20:30:00 Bayern München - Bayer Leverkusenx;