Napi válasz

Mondd meg Te, melyik a jó tipp a Vidi meccsére!

Csütörtök este a Videoton a Partizan Belgrád otthonában lép pályára az Európa Liga selejtezőjében. Találjuk ki közösen, melyik tippel érdemes harcba szállni a bukik ellen!

Új kezdeményezés a hatharom.com-on, a 'Napi válasz' rovatunkkal arra teszünk kísérletet, hogy olvasóink, azaz a Ti véleményeitek alapján fogadjunk egy-egy kiválasztott mérkőzésre.

A kiválasztott meccsek közé többnyire a nagy érdeklődésre számon tartott találkozók kerülnek majd be, amelyekkel részletesebben is foglalkozunk az oldalon.

A Videoton Európa Liga-selejtezős meccsével kapcsolatban is több cikket olvashattatok a napokban. A Partizan Belgrád nem könnyű ellenfél, de nem is verhetetlen, az pedig, hogy a kinti meccset zárt kapuk mögött rendezik, tovább növeli a Videoton esélyeit. A fehérváriakat irányító Marko Nikolics ráadásul tökéletesen ismerheti az ellenfelet, hiszen éppen a belgrádi kispadot hagyta ott a nyáron a Videoton kedvéért.

A bukmékerek szerint az első mérkőzés esélyesének a Partizan számít, a szerbek győzelme jóval kevesebbet fizet, mint a magyar csapat sikere. Ahogy arról beszámoltunk, a magyar fogadók többsége nem is bízik a piros-kékekben, hiszen 10-ből nyolcan a hazai kimenetelre fogadtak.

A Napi válasz keretein belül mindig egy kétesélyes fogadást bocsájtunk majd szavazásra, amelyre a mérkőzés kezdetéig lehet voksolni. Ezúttal a gólszámos fogadást választottuk ki, vagyis hogy lesz három gól a mérkőzésen avagy sem.

Amellett, hogy mindenki leadhatja szavazatát a szerinte helyes tippre, a hozzászólásokban jöhetnek az érvek és ellenérvek is. Beszéljük ki együtt, mi lehet a nyerő tipp!

 

Partizan - Videotonx;
[2600476] 2017-08-17 21:00:00 Partizan Belgrad - Videotonx;