Spanyol foci

Már csak ez hiányzott a Barcelonának

  • MVB80

Luis Suárez 4-5 hétig nem játszhat a Szuperkupa-döntőben elszenvedett térdsérülés miatt.

Gerard Piqué is elismerte, hogy a mostani időszak nem a legjobb a Barcelona életében, és tényleg rendesen kijut a jóból a katalánoknak.

Neymar Párizsba szerződése volt az első csapás, majd jött két komoly tasli a Real Madridtól a spanyol Szuperkupa-döntőben, ráadásul a visszavágón megsérült Luis Suárez, a csapat uruguayi gólvágója. Suárez jobb térde a meccs hajrájában sérült meg, és bár folytatni tudta a játékot, mostanra kiderült, négy-öt hetet kell kihagynia.

Nemcsak neki, a csapatnak is fáj

Ezt azt jelenti, hogy a Barcelona bajnoki és BL-meccsei mellett az uruguayi válogatott Argentína és Paraguay elleni vb-selejtezőiről is hiányozni fog a 30 éves támadó.

Suárez az előző szezonban minden sorozatot számolva 37 gólt szerzett, úgyhogy el tudjuk képzelni, mennyire fájhat most az új edző, Ernesto Valverde feje, hogy Lionel Messi mellett ki fog gólt lőni a Barcában.

A bajnokságban persze a visszahívott Gerard Deulofeu és a tavaly Valenciából igazolt Paco Alcácer elég lehet, mindenesetre szép kihívás ez a katalánok számára.

Főleg, hogy Andrés Iniesta kihagyta a Szuperkupa-visszavágót, Gerard Piqué pedig a második félidőben sántikált le, és az ő játéka is kérdéses a Betis elleni bajnoki nyitányon.

Ki nyerni a spanyol bajnokságot?
   
Real Madrid 1.75
Barcelona 2.15
Atlético 31.00
Sevilla 135.00
Athletic Bilbao 280.00
Villarreal 340.00