Európa Liga

A Milan már az első meccsén eldöntheti párharcát - tippek az EL-re

A Milan, a Dinamo Zagreb és a Ludogorec együtteseire fogadunk az Európa Ligában. Az odds bő két és félszeres.

Többgólos győzelmet várunk a Milantól csütörtökön. - Fotó: acmilan.com

Milan-Shkendija Tetotvo
Tipp: Milan -1 (európai hendikep)
Odds:
1.35@ Tippmixpro

Az Európa Liga playoffkörének legegyértelműbb mérkőzésén a Milan együttese a macedón Shkendija Tetovo gárdáját fogadja. A felek közt papíron ég és föld a különbség, ami szerintünk csütörtökön a pályán is kijön majd.

Az olasz sztárcsapat ugyanis kezd egyre jobban összeszokni, ráadásul ezen az EL-meccsen már minden új szerzeménye bemutatkozhat a csapatnak, akik hivatalos meccsen most debütálnak a San Siróban. Ennek köszönhetően pedig biztos, hogy pörög majd a Milan, egyébként sem jönne rosszul a Serie A rajta előtt egy önbizalomnövelő magabiztos siker.

A macedónoktól már az is nagy szó, hogy idáig eljutottak, s nem várhatunk tőlük csodát, főleg, hogy idegenben csak a Dacia Chisinau ellen játszottak jól, de ecsetelni sem kell, hogy a moldovai gárda és a Milan között mekkora a különbség. Szerintünk az olaszok már az első meccsen lerendezik a párharcot, s többgólos győzelmet aratnak.

[2600465] 2017-08-17 20:45:00 AC Milan - Shkendija 79x;

Dinamo Zagreb-Skenderbeu
Tipp: Dinamo Zagreb
Odds:
 1.20 @ Tippmixpro

Az elmúlt szezonban a Dinamo Zagreb együttese meglepetésre elbukta a horvát bajnokságot, így a fővárosi csapat idén javítani akar. No, nem csak hazájában szeretne duplázni a Dinamo, hanem a nemzetközi kupaporondon minél messzebb akar eljutni.

Ehhez elsőként az albán Skenderbeut kellene kiejtenie, de legalábbis hazai pályán legyőznie ahhoz, hogy bejusson a csoportkörbe. Erre minden esélye megvan a zágrábiaknak, hiszen idén eddig kiválóan teljesítenek, pénteken például a horvát bajnoki címvédő Rijeka otthonában tudtak nyerni 2-0-ra úgy, hogy bő harminc percet emberhátrányban voltak.

Az albánok házon kívül egyébként sem meggyőzőek, az andorrai csapatot leszámítva nem tudtak nyerni az idei EL-kiírásban házon kívül, pedig már az első kanyartól a pályán vannak. A felek egyébként a 2015-2016-os Bajnokok Ligájának playoffkörében már találkoztak, akkor a Zagreb idegenben 2-1-re, hazai pályán pedig 4-1-re nyert, utóbbi meccsen úgy, hogy egy félidőt emberhátrányban játszottak a horvátok.

Mindezek után, illetve figyelembe véve a felek közti tudásbeli különbséget, szerintünk igen komoly meglepetéssel érne fel az, hogy ha a Dinamo nem utazna előnnyel a jövő heti, albániai visszavágóra.

[2600502] 2017-08-17 19:00:00 Dinamo Zagreb - Skenderbeux;

Ludogorec Razgard-Suduva Marijampole
Tipp: Ludogorec Razgard -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.45@ Tippmixpro

Idén nem sikerült a beverekednie magát a Ludogorecnek a Bajnokok Ligája csoportkörébe, de a bolgár csapat játékosai nem csüggednek, az Európa Ligában próbálnak meg maradandót alkotni. A csoportkör pedig elérhető távolságra van a Ludogorecnek, hiszen a litván Suduva ellen játszik a playoffkörben.

Az első meccset hazai pályán játssza a Razgard, ahol a BL-selejtezőben a litván bajnok Zalgirist 4-1-gyel küldte hazai és ejtette ki összesítésben 5-3-mal. A Suduva ráadásul jóval gyengébb, és nem is annyira tehetős, mint a honfitársa, még akkor sem, ha másfél hete a két csapat 1-1-re végzett a Zalgiris otthonában.

A Ludogorec ugyan egy hete büntetőkkel elbukta a Bolgár Szuperkupát, hétvégén viszont ismét győzött a bajnokságban, s vesztett pontok tekintetében vezeti a ligát. Noha Marcelinho eltiltás miatt nem léphet pályára a hazaiaknál csütörtökön, még így is a Ludogorec a meccs toronymagas favoritja, olyannyira, hogy szerintünk legalább kettővel nyer majd a Razgard hazai pályán, s nagyon közel kerülhet a továbbjutáshoz.

[2600484] 2017-08-17 20:30:00 PFC Ludogorets Razgrad - Suduvax;
hatharom.com
Milan-Shkendija Tetovo Milan -1 (európai hendikep)
Dinamo Zagreb-Skenderbeu Dinamo Zagreb
Ludogorec Razgard-Suduva Marijampole Ludogorec Razgar -1 (európai hendikep)
@2.35
Fogadási határidő: 19.00