Sportfogadás

A magyar fogadók szerint tuti, hogy a Vidi kikap Belgrádban

A Tippmixpro fogadói szerint a Videotonnak gyakorlatilag esélye sincs az Európa Liga playoff körének első meccsén.

Nikolics jól ismeri a szerb csapatot. - Fotó: vidi.hu

Eljött a nagy nap, csütörtök este ugyanis az egyetlen állva maradt magyar klubcsapatért szurkolhatunk, nevezetesen a Videotonért. A székesfehérvári gárda az Európa Liga playoff körének első összecsapásán Belgrádban játszik a Partizan otthonában.

A szerbek az utóbbi hetekben gödörben vannak, ugyanakkor a Vojvodina legyőzésével hangoltak a hétközi találkozóra. A Vidi a legutóbbi három meccsét behúzta, méghozzá úgy, hogy gólt sem kapott, az előző körben pedig hatalmas meglepetésre a Bordeaux gárdáját ejtette ki az EL-ben.

A felek az utóbbi években kétszer mérték össze tudásukat felkészülési találkozó keretén belül, 2016 november közepén a Vidi 1-0-ra győzte le Felcsúton a Partizant, míg 2012-ben 2-2-re végeztek a felek semleges pályán, Szlovéniában.

1x2    
Partizan Belgrád Döntetlen Videoton
1.75 3.45

3.90

A csütörtöki mérkőzésen hazai szurkolók nem mehetnek be a stadionba, ami alaposan csökkenti a szerbek esélyeit, ráadásul a Vidi jelenlegi mestere, Marko Nikolics vezette tavaly bajnoki címig a Partizant. Ám ezek ellenére a bukmékereknél a fekete-fehér csapat a mérkőzés esélyese, átlagosan 1.75-szörös oddson fogadhatunk a belgrádiakra. A    -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok is a házigazdát favorizálják, méghozzá olyannyira, hogy a fogadók 85 százaléka (!) vár hazai győzelmet, a döntetlenre a tétek nyolc, míg a vendégek sikerére a fogadók mindössze hét százaléka tett fel pénzt. Reméljük ezúttal a magyar fogadóknak nem lesz igazuk, s a Vidi borítja a papírformát.

A mérkőzéssel a nap folyamán még bővebben is foglalkozunk!

[2600476] 2017-08-17 21:00:00 Partizan Belgrad - Videotonx;