Spanyol foci

Így keresnénk pénzt a Real-Barcán!

3-1-es Real Madrid vezetésről folytatódik a Spanyol Szuperkupa fináléja. Tippeltünk az El Clásicóra.

A vasárnapi odavágón mutatott remek hajrának köszönhetően a Real Madrid fél kézzel már foghatja a Szuperkupa-serleget, hiszen a Barcelonának a Bernabéuban kellene a kétgólos hátrányt ledolgoznia. Bár a Barcelona legutóbbi két madridi mérkőzését meg tudta nyerni, hogy ebből a helyzetből megfordítsa a párharcot, az komoly bravúrnak számítana.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Barcelona
2.30 3.70 2.65

A végeredményt illetően a bukmékerek ezúttal is háromesélyesnek látják a mérkőzést, hiszen mindkét csapat győzelme bőven kettes szorzó felett fizet, míg a döntetlen közel négyszeres kasszát érne a helyesen tippelőknek.

Ami a meccskereteket illeti, mindkét oldalon akad majd kimaradó kulcsember. A bírót lökdöső Cristiano Ronaldo öt mérkőzésre szóló eltiltása már a szerdai derbire is vonatkozik, így a portugál klasszis nem lesz ott a pályán, viszont visszatérhet a középpályára az eltiltását letöltő Luka Modric. 

A katalánoknál André Iniesta, Thomas Vermaelen és Rafinha maradt ki a keretből, de közülük csak Iniesta volt az első mérkőzés kezdőjében.

A mérkőzés előtt mindkét vezetőedző azt hangsúlyozta, hogy a futballban bármi megtörténhet. Tény, hogy olyan klasszisok játszanak mindkét oldalon, akik bármikor képesek váratlan húzni, de mi most mégis egy "langyosabb" végeredményt vizionálunk.

A Real Madrid a kétgólos előny birtokában biztonságos helyzetben van, ezért nem kell kockáztatnia, egyébként sem biztos, hogy jó ötlet lenne rárontani a Barcára. Cristiano Ronaldo nincs, Karim Benzema és Gareth Bale pedig bőven formán kívül van még, így lehengerlő támadójátékra nem is biztos, hogy számolhatunk.

A katalánoknál még emésztik a Neymar-ügyet, ráadásul több kerettag sorsa is a levegőben lóg még, így pedig azért nehéz a játékra fókuszálni. A Barcánál Valverde személyében új edző is van, egyértelműen idő kell még ennek a csapatnak.

Véleményünk szerint a bukik kicsit túlárazták a gólszámos fogadásokat, hiszen az egál line-t is 3,5 gólon húzták meg. Szerintünk azonban nagyobb érték lapul egy underes fogadásban, így 1.90-es szorzóért arra fogadunk, hogy a szerdai esti meccsen nem születik majd négy találat.

Real Madrid - Barcelona
hatharom.com
Gólszám: 3,5 alatt
@1.90
Fogadási határidő: 23:00
[2504458] 2017-08-16 23:00:00 Real Madrid - Barcelonax;