Bajnokok Ligája

Nagymenőkkel nyernénk a BL-ben

A Liverpool, a Sporting és a Napoli meccsével nyernénk, az odds közel háromszoros.

Mindkét csapattól gólt várunk a Liverpool meccsén. - Fotó: twitter.com/lfc

Hoffenheim-Liverpool
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A BL-playoff egyik legjobban várt mérkőzése kétségkívül a Hoffenheim-Liverpool ütközet. Mindkét fél túl van első tétmérkőzésén, a németek a kupában az alacsonyabb osztályú Erfurt otthonában győztek, míg az angolok Watfordban játszottak 3-3-as döntetlent bajnokin.

Főleg utóbbi meccsnek köszönhetően fogadunk arra, hogy kedden mindkét csapat betalál, hiszen az LFC-nek pazar támadósora van, gyakorlatilag a világ bármely csapatának gólt tud lőni, köszönhetően a két szélvészgyors szélsőjének. A Vörösök védelme viszont bőven hagy kívánni valót maga után, ráadásul a kapuban Simon Mignolet sem egy életbiztosítás.

Ami a hazaiakat illeti, a Hoffenheim az előző idényben a komolyabb meccsein rendre lőtt is és kapott is gólt, de még a tökutolsóként végző Darmstadt is képes volt bevenni a kék-fehérek kapuját.

A két csapat habitusából, illetve a közelmúlt eredményeiből, illetve abból kiindulva, hogy a párharc első meccséről beszélünk, úgy véljük, hogy nagy esély mutatkozik arra, hogy kedden mind a két csapat gólt szerezzen.

[2600449] 2017-08-15 20:45:00 Hoffenheim - Liverpoolx;

Sporting-FCS Bukarest
Tipp: Sporting
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

A Transfermarkt oldala alapján a legerősebb portugál és román csapat csap össze kedd este Lisszabonban, avagy a Sporting az FCS Bukarestet látja vendégül. Noha a két nemzet legjobbjának taksált gárdák összecsapásáról beszélünk, egyértelmű, hogy a portugálok a mérkőzés favoritjai.

Jorge Jesús fiai minden téren a román gárda előtt járnak, idei két tétmeccsüket például nullára nyerték meg a bajnokságban. Az FCSB ugyanakkor még hazai bajnokságában is botladozik, három siker mellett három döntetlen a gárda mérlege, hétvégén az atomjaira hullott Astra ellen sem tudott nyerni otthoni környezetében.

Összességében a Sporting a mérkőzés toronymagas favoritja, meglepő lenne, ha a portugálok nem utaznának előnnyel a jövő heti, bukaresti visszavágóra.

[2600450] 2017-08-15 20:45:00 Sporting CP - Steaua Bucurestix;

Napoli-Nice
Tipp: Napoli
Odds: 
1.25 @ Tippmixpro

A tavalyi olasz és francia bajnokság bronzérmese csatázik a BL-csoportkörért, vagyis a Napoli a Nice gárdáját fogadja. A hazaiknak ez lesz az idei első tétmérkőzése, gőzerővel készülnek erre az összecsapásra Maurizio Sarriék, hiszen számukra gyakorlatilag élet-halál, hogy bejutnak-e az elitliga csoportkörébe.

A Nice biztosan nem adja olcsón a bőrét, de a francia gárda idén eddig igen gyengén muzsikál. A Bajnokok Ligája előző körében az Ajax ellen csak két döntetlenre futotta Lucien Favre fiainak erejéből, idegenben lőtt több góllal jutottak tovább, a Ligue 1-ban pedig két vereség a mérleg, hétvégén speciel az újonc Troyestól kaptak ki hazai pályán.

A franciák tehát gödörben vannak, házon kívül amúgy sem tündököltek tavaly, arról nem is beszélve, hogy jelentős minőségbeli különbség van a hazaiak javára, vagyis szerintünk a Napoli megnyeri a felek párharcának első ütközetét.

[2600448] 2017-08-16 20:45:00 Napoli - Nicex;
hatharom.com
Hoffenheim-Liverpool Mindkét csapat szerez gólt
Sporting-FCS Bukarest Sporting
Napoli-Nice Napoli
@2.34
Fogadási határidő: 20:45