TipPics

Olvasónk közel fél milliót kaszált ezekkel a brutális tippekkel!

Fantasztikus hétvégét zárhatott olvasónk, aki közel 500 ezer forintnyi nyereményről osztott meg képeket oldalunkkal.

Aki mer, az nyer - tartja a mondás, ez pedig tökéletesen jellemző volt olvasónk hétvégi kaszálására is, aki merész, ugyanakkor kiváló tippekkel indult csatába a bukmékerek ellen.

'Rejtjeles kommandó' nevű felhasználónk négy szelvényt is feltöltött a hatharom.com TipPics-rendszerébe, amelyekkel közel fél millió forint tiszta haszonra tett szert. De lássuk, melyek voltak azok a tökéletes választások!

A sor elejére kívánkozik a Midtjylland és a Nordsjaelland dán bajnokija, ahol userünk 6,5 gól feletti termést várt. A 3,60-as szorzójú kimenetelre nagyon ráérzett, hiszen a szelvényét 90 ezer forinttal küldte játékba, így a 4-3-as végeredmény láttán alighanem széles mosoly ült ki az arcára.

A Liverpool egy 3-3-as döntetlennel indította az angol Premier League új idényét, Jürgen Klopp fiai a Watford otthonában játszottak egy rendkívül látványos találkozót. 'Rejtjeles kommandó' ezen a meccsen is nagyot kaszált, hiszen eltalálta a pontos végeredményt 12,25-ös szorzóért, emellett pedig megjátszotta, hogy a Watford legalább 3 gólt szerez 3,80-as oddsért.

Az NB I sem maradt ki a hétvégi menüből, a magyar élvonal három találkozójából összeállított kombinációval 3,17-es szorzót csípett meg olvasónk, az 50 ezer forintért játékba adott szelvénnyel pedig 108 ezer forint profitot könyvelhetett el magának.

A fantasztikus nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és további sok sikert és jó tippelést kívánunk!

Ha Neked is vannak csodás nyertes szelvényeid, ne habozz, töltsd fel a TipPics-rendszerbe és oszd meg másokkal sikereidet!